Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a nudista strand?
nudizásnál jobb nincs .. eccerün nem telsz be magaddal hogy amit isten adott nemkell szégyelleni
jóhely , nekem bejött azota is folyamatosan járok nudista strandokra :)

A kislányok miatt nem hiszem, hogy izgulnod kéne, mivel legtöbben a családjukkal mennek ki, tehát már láttak meztelen férfit.
A nudista strandokon nem nagyon nézik jó szemmel ha egy férfinak erekciója van, de ez nem nagyon fordul elő ilyenkor. Ha megtörténik akkor menj el úszni vagy takard el törölközővel.

Hello Én már jártam nudista strandon nem is egyszer!
Nem nagy gáz ha a férfiasságod megmerevedik ha nem szegyeled (mint ahogy én se mert ez természetes) akkor készülj arra hogy a nők megbámulják!
Ne aggodj a kisgyerekek nem fognak oda nézni inkább a vizben pancsikolnak
Jah és én is szeretek mesztelenkedni XD

Idén nyáron Olaszországban jártunk a barátokkal és kimentünk a nudista strandra. Semmi különös nem volt benne, tényleg annyi volt, hogy nem volt rajtunk fürdőruha és mindenki mindenhol barnára sült :)
Itthon már a normál strandra se szívesen megyek ki, mert olyan sok a beszólogató izomagy, meg a napszemüveges stírolós bácsi.
A híres Omszki tóról se hallottam túl jókat, állítólag az is tele van magányos magamutogató férfiakkal, pedig a nudizmus egyáltalán nem erről szól.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!