Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 7 hónap alatt csak 1x volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónap alatt csak 1x volt sex. Nem megy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszer a strand wc-jeben volt, mondhatom jo volt... nyalizas, elojatek van tobbszor is, csak nem jutunk el oda... nalam otthon, nala otthon nem jo... mindig valami kozbejon.. mi legyen?? segitsetek
2008. aug. 3. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Erdő, Bevásárlóközpont WC, játszótér, lépcsőház, autó, utca.... Valahogy ez nekem hihetetlen!!! Én biztos megtudnám oldani:P
2008. aug. 3. 17:17
 2/9 A kérdező kommentje:
azaz, h eleg messze is lakunk egymastol, szuleink meg nem egyeznek bele, h egymasnal aludjunk... az ut mar csak maga fel nap... de amugy osztalytarsak vagyunk
2008. aug. 3. 17:35
 3/9 A kérdező kommentje:
ja es amugy te hogy oldanad meg???? lecci segits
2008. aug. 3. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet, sajnos

De én a barátommal úgy oldottam meg, hogy mivel nekem is meg neki is közös szobája volt a tesókkal így mindig megdumáltuk vele h most ne legyen itthon vagy menjen át a másik szobába tvzni. ha anyuék otthon voltak akkor nagyon csöndben csináltuk, talán úgy izgalmasabb, jah és mivel nem volt zárható a szobám ajtaja, így állandóan odapakoltunk egy csomó cuccot pl táskát vagy ilyeneket hogyha véletlen benyitna vki akkor legyen akadályozó tényező , de volt sokszor h elmentünk együtt fürdeni és a fürdőszobában csináltuk miközben folyt a víz, bár ezt nem tudom hogy neked mennyire engednék meg a szüleid

ennyit tudok javasolni

2008. aug. 3. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem is alhatunk együtt,és lehetőségünk sincs erre!Mi is ezzel a problémával küzködünk hogy többet kellebne csinálni meg kivnjuk egymást de nem tudjuk hol!!:(
2008. aug. 3. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég rossz helyzet lehet...

Esetleg ha mondjuk (nem tudom hol laksz, város, falu estleg BP) de kisétáltok a városszélére, vagy kibuszoztok valami elhagyatott helyre... A természet mindig jó:)))

2008. aug. 3. 18:51
 7/9 ketteske válasza:
100%

Nyáron sok lehetőség van, mert szabad ég alatt is lehet csinálni. Erdő, lépcsőház, háztető, bányató.

Otthon mindig van valaki? Mert ha ellógjátok az utlsó órát, akkor talán meg lehet oldani. De ez csak vészhelyzet:)

2008. aug. 3. 19:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszke a sok valaszt!!!! hat nem mindig vannak otthon, erted, dolgoznak is... nemtom, hogy mi legyen... de meg irhatnatok... eleg szar helyzet az ien, de... ez van... :(
2008. aug. 3. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
a nagy bevásárlóközpontok WC-je a legjobb. Mi már rájöttünk, hogy napközben azt figyelik, hogy az ajtón kik mennek be (fiu+lány gyanús 1ütt), de este 9 után enm érdekli őket. Akkor még kevesen is vannak és simán ki/be lehet menni anélkül, hogy látnának titeket. Mi sokat alszunk 1másnál, de ezt szinte minden 7en megcsináljuk.
2008. aug. 5. 15:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!