Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitöl van az hogy a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl van az hogy a pasik szertik lenyeletni a nökkel a végén? Ez mért jó nekik? Meg az mitöl függ hogy valamikor több jón valamikor kevesebb ki?

Figyelt kérdés
Én idáig lenyeltem.Etöl nem lesz bajom?Nem lehet igy betegséget kapni töle?Mégis csak nem arra a célra lenne ha azt nézük.Nem?
2008. aug. 2. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha akarod lenyeled ha akarod nem, tévedsz ha azt hiszed hogy kötelező, akkor már oly rohadt mindegy mert akkor élvezett el a pasi nem? Bajod meg nem lesz tőle, mert teljesen steril. Hidd el a sok szeméttől amit magadbatömsz a gyorskajáldában előbb lesz bajod!
2008. aug. 2. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem könnyű sokat gyűjteni a sokadik élvezéskor az a normális hogy nem dől belőle fél liter ki. Mert a kilőtt mennyiséget pótolni is kell ám.
2008. aug. 2. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy lány lenyeli a barátja ondóját, akkor a fiú örül, mert azt hiheti, hogy a lány szereti, elfogadja őt. Ha eddig lenyelted, nyeld le nyugodtan ezután is ! Ha a partnered egészséges, semmi bajod nem lesz tőle. Sőt. Mivel fehérjét, vitaminokat és ásványi sókat is tartalmaz, még hasznos is a te számodra !!
2008. aug. 2. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bajod nem lesz tőle. Néhány férfinak azért jön ez be, mert úgy érzik, hogy "ezzel teljesen elfogadod őket, nem hagyod hogy egy csepp is kárbavesszen a drága nedüjükből"; vagy valami hasonló, bár szerintem ez beteges. A mennyiség többek között attól is függ, hogy mióta "tartogatja" az ember.

(Egy ffi)

2008. aug. 2. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Lehet,hogy szeretné,de én le nem nyelem. Ha kérné sem tenné meg. Szól mikor jön és már ott sincs a szám. Ha egyszer bele élvezne,többet nem csinálnám,az tuti.
2008. aug. 2. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem beleélvezhet a számba, de nem nyelek. És ő ezt elfogadja. Néha kéri, de mikor mondom, hogy nem, akkor nem erőlteti. Egyébként minél ritkábban vagytok együtt annál több van
2008. aug. 2. 20:50
 7/8 anonim válasza:

orális szextöl is lehet betegséget kapni, ha a partnerednek klamidiája, herpesze, gonorreája, hepatitisz B-je vagy hasonlója van, neked pedig nem teljesen ép a szájnyálkahártyád

a sperma is egy testnedv - minél több helyre kerül, annál kockázatosabb

2008. aug. 3. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

A puncinedv sem a férfiszájába lett teremtve, de még nemsok csajjal találkoztam aki ezt szememrevetette volna!

Ha egészséges a párod abszolute semmi bajod nem lesz tőle... Ha meg nem, simán még egy szájherpeszt is elkaphatsz egy sima smárolással.Tehát ha megbizol benne/ovszer nélkül is dugnál/ akkor nbyugodtan lenyelheted4 Hidd el egy pasinak valóban az elfogadást jelenti!!!

2008. aug. 5. 20:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!