Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátomat orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátomat orálisan kielégítettem és azt mondta hogy ilyen jó még nem volt senkivel akkor azt csak azért mondta h ne bántson meg vagy mert télleg így volt?

Figyelt kérdés
Vagy ilyenkor nem szoktak "füllenteni"?
2008. aug. 2. 17:03
 1/4 anonim válasza:
87%

miért te hányadik helyezéssel lettél volna még elégedett? xD

inkább örülj hogy elégedett veled a pasid és dicsér vagyis meg akar tartani!

2008. aug. 2. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig ezt mondja a párom, és én nem filózok rajta tényleg így van e. Nem áll senki a homlokánál pisztollyal, h mondja ezt, tehát ha ezt mondja így van. Ha nem akarna megbántani egyszerűen csak azt mondaná jó volt. Nem tenné hozzá, h te vagy a legjobb:-)
2008. aug. 2. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit rágódsz ezen az a lényeg hogy jó volt neki és kész!
2008. aug. 2. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha jól copsz, jó szerető-feleség lesz belőled... Majd elválik. Addig is csiszolgasd a tudásodat: pl.:a neten!

Van oan oldal, ahol leirják hogy hogyan kell szopni...

Ja, és azt is hogy hogyan kell nyalni!!!!

azt is megmutathatod a baridnak...

2008. aug. 5. 20:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!