Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hajlamosak elélvezni pusztán egy erotikus álomtól?
Figyelt kérdés
Velem már előfordult hogy a gatyámba élveztem egy ilyen álomtól és arra ébredtem hogy épp spriccel bele, hát ez van, de érdekelne hogy lányoknál is előfordult h orgazmusig fajult a dolog? mert állítólag náluk méginkább agyban dől el minden de lehet hogy nálunk mégjobban? mert amúgy hozzá sem értem a farkamhoz mikor az eset történt!2008. aug. 2. 12:52
1/14 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt. Orbitális egy álom volt!
Azaz igen, mi nők is eltudunk;)
2/14 anonim válasza:
Nekem is sikerült. ;) Szóval előfordul a nőknél is igen. :)
3/14 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen...:) szóval igen:)
5/14 A kérdező kommentje:
Wow ez csúcs, és arra ébredtetek hogy remeg az egész testetek? Különben nekem is megérte még azzal együtt is hogy gatyát kellett váltanom!
2008. aug. 2. 13:14
6/14 anonim válasza:
Igeeeen, és tényleg elég király!!!:D
7/14 anonim válasza:
De nem mindig ébredek fel utána, sokszor csak félig és alszom tovább boldogan:DDD Reggel meg jó kedvvel ébredek...XD
8/14 anonim válasza:
hehe .. ne is mond..nekem is már volt iylen álmom..nem is milyen oreg pasival.. és reggelre vizes is lettem.egész nap jo kedvem volt.. :-)
9/14 anonim válasza:
Sajnos nekem még nem volt, de ezek szerint lehetséges...
10/14 anonim válasza:
Velem még nem fordult elő (de joo nak hangzik) mit csináltatok este hogy ijet álmodtatok?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!