Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki számit nimfomániásnak? Aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számit nimfomániásnak? Aki mindenapp szeretné legalább egyszer az is az?

Figyelt kérdés
2008. aug. 2. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

NEM!

Azt, hogy valaki minden nap igényli az teljesen normális. Egy nimfomán nő, nem képes annyira kielégülni, mint amennyire szeretne. Csak hajszolja, hajszolja a vágyódott igazi orgazmus, de az igai kielégülést nem éri el soha. Ez is egy betegség, amit szerintem megkeseríti egy nő életét, hiszen egy jó szeretkezés után nincs teljesség érzése.

Petranova

2008. aug. 2. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az a nimfomán, aki nem képes kielégülni, és nem az aki gyakran kívánja a szexet. Elvileg így a nimfók is gyakran kívánják, de van egy vastag határvonal egy nimfomán és egy átlag szexista ember közt.
2008. aug. 2. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
6%

Szia mindennap szeretnéd

Akkor te vagy az én emberem

Akär talälkozhatnänk is

Merre laksz és häny éves vagy puszika irhatsz privit

2008. aug. 2. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

annyival pontosítanám az első hozzászóló válaszát, hogy a teljes kielégülés és az orgazmus nem megfelelői egymásnak.

Azaz a dolog nem azt jelenti, hogy a nimfománnak nincs orgazmusa, hanem azt, hogy nem érzi kielégültnek magát tőle. (vagy csak nagyon rövid ideig)

bár nem számít annak, de a szenvedélybetegekhez nagyon hasonlatosan viselkedik. Kell neki az adagja, de amint megkapta egyből újra vágyik, ráadásul mivel ez a partner nem volt igazán jó, így leginkább egy másikkal.

2008. aug. 2. 11:32
 5/6 anonim válasza:
Nemhiszem hogy nimfomán lenne aki minden nap igényli én barátnőm például egy nap többször is igényli igaz bírni kell szuflával (meg gumival) de attól függetlenül jól megvagyunk
2008. aug. 3. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Télleg bocs hogy ide kérdezek csak egy igen, nem kellene...

Ez mind két félnek lehet betegsége?

2010. júl. 2. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!