Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok akik csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik csak nyalást akarnak egy fiútól?

Figyelt kérdés
2008. aug. 2. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Buiban az iylen kiéhezett particicák közt biztos előfordul, de szerintem azért ritka.
2008. aug. 2. 07:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem hiszem.Legalábis magamból kiindulval biztos nem érném be csak nyalásal!
2008. aug. 2. 08:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert fiúban van olyan aki csak leszívatja magát. Ezért jutott eszembe a dolog ellentéte. Szóval?
2008. aug. 2. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki csak leszopatnä magät az nem igen jo a szexbe

Nincs annäl jobb mint mikor behatolsz és a nö halälra élvezi magät a farkad mozgäsätol

És én még nem talälkoztam növel aki megelégedett volna a nyalässal

Najo néha van ugyhogy 1 francia és egy jo nyalässal 1x kielégül a nö de kell a behatoläs

Mért te hogy vagy vele mit szeretsz vagy mégcsak a nyaläs jött be neked irj és segitünk

2008. aug. 2. 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én a szex hagyományos verzióját szeretem, amiben benne van minden. Ez csak egy olyan kérdés, ami már néhányszor eszembe jutott. Ugyanis van olyan fiú, aki beéri ennyivel például egy futó kalandnál vagy egyebek. És innen a kérdésem, hogy lányban van e olyan, aki beéri egy nyalással?:) Ez pusztán csak kíváncsiság.
2008. aug. 2. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért ritka futó kalandnál is, mert a pasinak meg általában több kell, nem a semmiért akar futó kalandot. Vagyis aztán ki tudjaXD Szerintem 1. sorban helyzetfüggő, de az előttem válaszolóval értek amúgy egyet:D
2008. aug. 2. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A főnök nők ilyenek...ha ronda vagy nem kell megdugni, de a nyalást szeretik..
2010. máj. 31. 19:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!