Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szexel velem a barátom?
Először is szeretnék gratulálni, ritka az ilyen jól megfogalmazott, helyesírási hibák tömegétől mentes kérdés.
Én azt javasolnám, hogy adj neki ultimátumot, ha az után sem változik a helyzet akkor lehet meg kellene győződnöd róla, hogy Te vagy neki az egyetlen. Lehet tényleg nem ér rá, vagy valamiért nem kívánja annyira a szexet, van ilyen, ez megváltozhat, addig viszont a következő mondás érvényesül: Segíts magadon, Isten is megsegít!
HÁt az ultimátum szerintem kicsit erős. Vagy többször .... meg vagy viszlát? ;) :)
De am. nem tartom kizártnak h neki tényleg elég a heti egy alkalom, és csak hárit, hogy esetleg ne kelljen vitázni. Barátnőm is igy van, és tényleg csak azért mert sokat dolgozik a pasija.
Ha viszont kételkedsz a hűségében ( amire ezekből kifolyólag szerintem nem kell) akkor járj utána, de ügyesen, nehogy véletlenül is megtudja! De arra mindenképpen figyelj, hogy ne hisztizz, nyafogj túl sokat, mert csak ronthat a helyzeten.
Az incselkedés, és a többi, pedig jó! Szerintem ezt folytasd. Persze mindig úgy, hogy nem éld bele magad a sikerbe, úgy kevesebbet csalódhatsz.
Szerintem :)
Nos, igen, talán furcsán hangzik, de vannak ilyen férfiak. Sajnos, te ilyenkor bármit tehetsz, ő ettől nem lesz kívánosabb.
Azért az érdekelne, hogy a kapcsolat elején is ilyen volt?
Mert, ha igen, akkor nincs mit tenni ő ilyen, de ha régen minden okés volt, akkor most valami gond van. Nincs mit tenni, meg kell beszélni a dolgokat.
Petranova
Nem Al Bundynak hívják véletlenül?
Na jó komolyra fordítva, lehet, hogy van valami problémája amitől, nem tud teljesíteni, ha nincs kiéhezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!