Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel le szeretnénk feküdni. Milyen helyeket ajánlotok?
Mert erdőben nem nagyon akarja, vagyis hát már most aztmondta neki mind1. Csak azért mégis csak jobb lenne valami más.
Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.
de ez az, hogy házon belűl nem lehet.
valami más?
Elmentek valahova hosszúhétvégére. És ott megtörténhet.
De szerintem ez a szénarakáson, meg erdő közepén, meg ilyen helyeken ne már :S Első együttléthez kicsit több romantika dukálna... Vagy csak én vagyok maradi? :)
Miért nem lehet otthon?Nincs külön szoba vmi?Ha ez nagyon nem megoldható,akkor esetleg egy nagyon jo barát lakása?Vagy fiatalok vagytok?Egy olcsó szálló?De első nekifutásra semmiképpen se olyan helyre menjetek,ahol más is megláthat v hallhat.Ott nem lehet ellazulni.Esetleg próbáljatok beszélni valamelyikőtök szüleivel,h menjenek el vhova jó néhány órára.Végül is jobb nekik is ha tudják hol vagytok és tiszta rendes helyen vagytok.
üdv:Bridget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!