Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha csak análisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha csak análisan tudok elélvezni ez gáz?

Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 21:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok.
2008. júl. 30. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Na tessék! Az asszony meg csak húzza a száját mindig, ha arra kerül a sor! :)

Nem akarod megosztani a tapasztalataidat vele?

Amúgy nem gáz! A férfiak nagy része szereti az anális szexet!

2008. júl. 30. 22:00
 3/10 A kérdező kommentje:
De mért van az hogy nincs hüvelyi orgazmusom?Akárhogy csináljuk nem jön össze.Mért?De análisan mindig van.
2008. júl. 30. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri el a G-pontodat azért, nem minden nőnek van hüvelyi orgazmusa. A legtöbbbnek csak csiklói van, de van akinek még az sem.
2008. júl. 30. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, te így lettél összerakva. Ezek szerint a pasid sem idegenkedik tőle, örülj neki!

Amúgy maszturbáláskor sincs orgazmusod? Mert ha akkor igen, a párodat célszerű lenne rávezetni uyanazokra a mozdulatokra.

2008. júl. 31. 07:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Előbb masztizáskor próbáld elérni és megtanulni hogyan tudod elérni és ha úgy megy akkor csak mutasd meg a párodnak hogy csinálja.
2008. júl. 31. 09:28
 7/10 anonim ***** válasza:

"A férfiak nagy része szereti az anális szexet!"

Én férfi vagyok, de még az anális szex gondolatától is undorodok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más ne szerethetné, csak nekem nem jön be, ennyi.

2008. júl. 31. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A popsidból eléri a G-pontodat, olyan szögben tud mozogni. Ha hüvelyben szeretnéd, ülj rá, és dőlj hátra, amennyire bírsz (ha tudsz, akár feküdj a lábára). Ha még így tud a párod mozogni, jó élményben lesz részed-és így kézzel szabadon hozzáfér a csiklódhoz is, úgyhogy minden adott a gyönyörhöz. Ha sikerült, számolj be! :)
2008. aug. 1. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:

"Én férfi vagyok, de még az anális szex gondolatától is undorodok."

Én meg igen! Nem az van odaírva, hogy minden férfi!

Szövegértési gondjaid vannak? Vagy csak jól esik rinyálni?

2008. aug. 3. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem te kifejezetten szerencsés vagy.

A javaslatom a következő:

Amikor análisan talál meg fokozatosan vezessétek be a hüvelyt és a csiklódat is a játékba, pl. Anál+csikló a kezeivel, anál+vibrátor a hüvelyedbe, aztán fordítva... vagy akár mind a 3(egyik volt csajom imádta ha mind a 3 helyen egyszerre vagyok neki. A lényeg hogy fokozatosan hozzászoktatod magad és hidd el hogy hónapok és gyakorlat kérdése, de meg tudod csinálni.

Sokkalta könnyebb dolgod van mintha általában elélvezi kéne 'megtanulnod'.

Ne görcsölj, qrvasok időd van és 3(!) támadási pontod.

Sokunk egész életében nem ízlelhet ilyen fantasztikus teremtményt ;)

Good luck!

2009. nov. 1. 20:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!