Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen dokihoz kell mennem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dokihoz kell mennem a libidó hiányommal? Mire számíthatok a dokinál?

Figyelt kérdés
Mert kész ko elegem van ebből. Olyan fapicsának érzem magam.
2008. júl. 30. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
ó te szegény. fiú vagy vagy lány? én lányra tippelek. én is küszködtemezzel a dologgal, de hál istennek elmúlt.hány éves vagy? van tartós kapcsolatod? ha lány vagy szedsz fogamzásgátlót?
2008. júl. 30. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megoldotta a gondomat, hogy abbahagytam azt a rohadt fogamzásgátlót. Ha tudtam volna el se kezdem azt a sz...t szedni ,de hát pont az volt az utolsó amire gondoltam. Ha esetleg szedsz, próbáld ki h abbahagyod, és mi lesz.
2008. júl. 30. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kíváncsi lennék. Nekem sincs kedvem a szexhez. De én nem szedek semmit.
2008. júl. 30. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is emiatt hagytam abba a bogyókat.Kellett kb 2hónap hogy kimenjen,de azóta nem ismer rám a férjem és én sem magamra.Már szedtem amikor őt megismertem,tehát most egy teljesen új nőt kapott.
2008. júl. 30. 22:30
 5/7 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, nő, és férjem van. És nem szedek semmi f.gátlót egy jó ideje kb 2 éve. És ennyi ideje is küzködünk -e próblémával. Jó lenne valami épkézláb megoldás.
2008. júl. 31. 05:45
 6/7 anonim válasza:

Sikerült valamilyen megoldást találnod? Teljesen átérzem a helyzetedet, nekem azt tanácsolták, hogy menjek el szexológushoz vagy pszichológushoz.

Ha esetleg megoldódott a problémád, írnál nekem? És persze én is Neked!

21/L

2009. júl. 8. 19:03
 7/7 anonim válasza:

Én az utolsó válaszadó vagyok!

Ezt a kérdést én írtam ki, szerintem kövesd Te is, hátha segít neked is!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__31..

2009. júl. 15. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!