Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz h annyira be voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz h annyira be voltam nedvesedve h cuppogott ahogy a barátom dugott?

Figyelt kérdés
neki ez tetcett vajon? vagy taszítónak találta?:/ :(
2008. júl. 30. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy tetszett neki.

Ha ennyire nedves vagy, az anak a jele, hogy be vagy indulva a párodra, és ez nagyon jó.

2008. júl. 30. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ezt tőle is megkérdezhetted volna simán.

De szerintem nem gáz, az csak jó, ha nedves vagy rendesen, az én páromnak is szokott tetszeni.

(Bár én meg tapasztaltam olyat is, hogy albiban szomszéd szobában csinálták én meg egyedül, messze páromtól, és ezt hallgattam...-no akkor nekem nem volt jó :P )

2008. júl. 30. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott de erre vannka női praktikák mégpedig halkan a fülébes úgsz valamit vagy nyögdécselsz ez hatásos!!!!!! És amúgy is azért voltál annyira nedves mert annyira izgatott fel!!!!!!De finoman próbáld megkérdezni erről a dologról!!!!
2008. júl. 30. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Nagyon be voltál nedvesedve, nincs ebben semmi gáz.
2008. júl. 30. 18:11
 5/7 A kérdező kommentje:
okés köszi:) de am egyedül lakik szal más nem hallja:P
2008. júl. 30. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Mért lenne gáz szerintem igy joban élvezted nem!Amugy biztos tetszet neki!
2008. júl. 31. 00:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Húúú, aztarohadt, imádom amikor a barátnőm szex közben cuppog, valahogyan mégjobban beindulok ettől a hangtól :D
2009. aug. 10. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!