Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátommal vagyok nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátommal vagyok nagyon nehezen megyek el vagy elgyáltalán el se megyek pedig tök jól nyomja. Lehet h ez ezért van mert naponta masztizok? Ha abbahgynám akkor más lenne?

Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátod van akkor minek masztizol? hagyjál pár nap szünetet és amikor már olyan vágyat érzel rá hogy szinte őrület akkor gyorsan keressetek egy nyugis helyet, aztán mindent bele! És előtte ha edig nem tette volna dolgozza meg a puncidat jól kézzel, nyelvvel, mindkettővel!
2008. júl. 30. 11:44
 2/5 A kérdező kommentje:
egy hete jöttünk össze és előtte masztiztam,amúgy a kezével és a szájával is iszonyat jól nyomja,ő a legjobb és furcsállotta h nem tudok elmenni pedig a volt nőit eltudta vinni 10 perc alatt.Lehet ez miatt mert előtte mindig kielégítettem magam?Mert nem vele van a baj mert így még pasi nem nyúlt hozzám mint ő!
2008. júl. 30. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, milyen helyzetben vagy velem is pont így volt. Én rájöttem hogy a a baj velem van, mivel tudtam, éreztem milyen jól csinálja, és nagyon akartam az orgazmust, szinte görcsösen, nem csak azért hogy nekem jó legyen hanem hogy neki is örömet szerezzek ezzel.

Aztán nyugtatgattam magam, ellazultam, kértem hogy segítsen ő is ebben és aztán ment. Egyébként attól függetlenül hogy masztizol e vagy sem szerintem nem befolyásolja ezt. én is masztiztam pedig volt párom akivel sokat voltam együtt. nincs ezzel semmi gond aztán hajráá :D

2008. júl. 30. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
nekem is ugyanez a gondom, mint neked :S nagyon jól csinál mindent, élvezem is, kézzel meg szájjal ki tud elégíteni, de szex közben nem :S szóval én is várom a válaszokat
2008. júl. 30. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de nekem egy kicsit morbid, hogy elmondta neked, hogy a volt barátnőit, hány perc alatt elégítette ki. Én személyszerint ki akadnék, ha ezt a párom el kezdené ecsetelgetni. Ne akarjon párhuzamot vonni az előző barátnőkkel, mivel minden nő más és más igényel.

A barátodat irányítsd az ágyban, mondd folyamatosan hogy csinálja, és idővel ráérez!

Petranova

2008. júl. 30. 14:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!