Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel maszturbáljak, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel maszturbáljak, hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és próbálok kreatív lenni itthon de semmivel nem megy... ma kipróbáltam műpénisszel és nem ment be, mert nagyon szűk vagyok és fájt is picit (műanyagból van)... nem szeretnék saját műpéniszt venni mert nem nagyon tudnám eldugni sehova, de már próbáltam: kispárna, zuhanyrózsa, és műanyag palack szája, de egyik sem ment be... csak az ujjam. Mivel próbáljam?

2014. máj. 16. 15:21
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Zsírabuli, látom Barney, a szakértő csatlakozik...

mozogsz rajta, ennyi :D én erre még kisebb koromban jöttem rá, és egy ideig megvoltam vele elégedve, de az évek teltek, és én egyre többre vágyok :D

amúgy aranyosak vagytok, hogy olyan üzeneteket kapok, hogy "szívesen kinyalnálak, sok lánynak bejöttem már", de értsétek meg, nekem nem kell most élőben kaland, bocsi. ha lenne barátom és szeretném is, megengedném neki, de ne haragudjatok, egy ismeretlennel ki akarja még csak a "kinyalást", orális szexet is elsőre? ez lenne a lényeg, hogy ne csak egy lány legyek a sok közül :D hanem valakije is az illetőnek, ne csak "kuncsaft" :D

2014. máj. 17. 19:17
 32/35 anonim ***** válasza:
Virslivel.
2014. máj. 17. 21:24
 33/35 anonim válasza:

"kispárna, zuhanyrózsa, és műanyag palack szája, de egyik sem ment be"

Szóval megpróbáltad a kispárnát és a zuhanyrózsát is feldugni?

2014. máj. 17. 22:08
 34/35 anonim ***** válasza:

Egy dolgot nem értek màr csak....

Ilyen mentalitással hogyan lehetsz még szűz. Túlzottan provokatív és kihívó a stílusod ahhoz képest, hogy már mindent földugtàl magadnak. Néha gondolkodni is kéne. Hasznos, hidd el.

2014. máj. 18. 11:35
 35/35 A kérdező kommentje:

Nem értelek. Szűz vagyok és ez nem függ össze a stílusommal, sem azzal, hogy maszturbálok és hogy feltettem ilyen kérdést. Tehát a szüzességem nem attól fog "eltűnni", hogy ilyen a stílusom. Érteeem?

Elnézést kérek, rosszul fogalmaztam meg a sort: a kispárnát és a zuhanyrózsát nyilván nem próbáltam meg feldugni, de nekem azok nem élvezetesek.

2014. máj. 19. 16:59
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!