Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel maszturbáljak, hogy ne fájjon?
Zsírabuli, látom Barney, a szakértő csatlakozik...
mozogsz rajta, ennyi :D én erre még kisebb koromban jöttem rá, és egy ideig megvoltam vele elégedve, de az évek teltek, és én egyre többre vágyok :D
amúgy aranyosak vagytok, hogy olyan üzeneteket kapok, hogy "szívesen kinyalnálak, sok lánynak bejöttem már", de értsétek meg, nekem nem kell most élőben kaland, bocsi. ha lenne barátom és szeretném is, megengedném neki, de ne haragudjatok, egy ismeretlennel ki akarja még csak a "kinyalást", orális szexet is elsőre? ez lenne a lényeg, hogy ne csak egy lány legyek a sok közül :D hanem valakije is az illetőnek, ne csak "kuncsaft" :D
"kispárna, zuhanyrózsa, és műanyag palack szája, de egyik sem ment be"
Szóval megpróbáltad a kispárnát és a zuhanyrózsát is feldugni?
Egy dolgot nem értek màr csak....
Ilyen mentalitással hogyan lehetsz még szűz. Túlzottan provokatív és kihívó a stílusod ahhoz képest, hogy már mindent földugtàl magadnak. Néha gondolkodni is kéne. Hasznos, hidd el.
Nem értelek. Szűz vagyok és ez nem függ össze a stílusommal, sem azzal, hogy maszturbálok és hogy feltettem ilyen kérdést. Tehát a szüzességem nem attól fog "eltűnni", hogy ilyen a stílusom. Érteeem?
Elnézést kérek, rosszul fogalmaztam meg a sort: a kispárnát és a zuhanyrózsát nyilván nem próbáltam meg feldugni, de nekem azok nem élvezetesek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!