Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen szexelt elősször?
Figyelt kérdés
a nemed et is írd!2014. máj. 16. 14:50
14/14 anonim válasza:
petting volt elobb ugy 7 ben...aztan kesobb veletlenul ugy alakult egy hazibulin hogy egy alny leszopot de nem volt dugas...mert elmentem mint egy allat..aztan vele volt dugas kesobb talan egy evre ra...megint veletlenul mert megint talalkoztunk egy masik hazibulin...en ppersze bele zugtam de o nem akart semmit csak ki akart elegulni amugy joval idosebb volt nallam es volt stabil bikaja is ..szoval nekem alma volt... de arra jo volt hogy beavatott a rejtelmekbe...nagyon tudta az elet iskolaja kitanitotta....az elso szopasra az ember emlekszik na meg az elso dugasra is... szep volt jo volt ...reg volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!