Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne igeny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne igeny punciszagos bugyi aladasara? Ha igen hol lehetne meghirdetni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 12:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Csak várj, 10 perc, és valamelyik perverz b*rom mindjárt rádír!
2014. máj. 16. 12:30
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha a sajátodat akarod, akkor biztosan sokan megvennék. Ha az anyukádét akarod eladni 12 éves fiuként, akkor nem lesz sikered.
2014. máj. 16. 12:34
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Pont most kaptam egy ilyen privátot :D

Szia! Szükségem lenne elhasználtabb puncis bugyikra, vagy szexnél elhasznált óvszerekre. Valamelyiket tudnál? Ha igen megvenném őket. Fehér folyásos betéteket is vennék.

Várom válaszod

2014. máj. 16. 12:40
 4/16 anonim ***** válasza:
Kakis bugyi nem jó?
2014. máj. 16. 12:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha nem tévedek japánban megy már ez az üzlet, vagy legalábbis ment egy időben, használt bugyi automatákat raktak pár helyre. Furcsa népség.
2014. máj. 16. 12:44
 6/16 anonim ***** válasza:

3as, ilyet egyszer en is kaptam...visszairtam, hogy fiu vagyok es nem tudok ilyesmivel suolgalni, de ha az jo, szivesen a szajaba hanyok..

2es! Egy idegennek mi a kulonbseg, hogy kinek a punciszaga van a bugyiban? Es ha a kerdezo 40 eves, akkor is megfelel neked, ha o az?

Ocsmany aki ilyet akar venni

2014. máj. 16. 12:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen én vennék!!! Irj!
2014. máj. 16. 12:52
 8/16 anonim ***** válasza:

volt ilyen hirdetés a neten jópár.

egy időben én is adtam fel hirdetést, hogy előváladékos boxert értékesítenék, de egy darabot nem adtam el belőle. Még jó, hogy nem készleteztem be, rendelésre gyártottam volna.

2014. máj. 16. 13:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Jo de hol lehetne meghirdetni? Olxen törölték
2014. máj. 16. 13:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Kamus vagy! Írtam és nem is írtál vissza!
2014. máj. 16. 13:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!