Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne igeny punciszagos bugyi aladasara? Ha igen hol lehetne meghirdetni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 12:29
1/16 anonim válasza:
Csak várj, 10 perc, és valamelyik perverz b*rom mindjárt rádír!
2/16 anonim válasza:
Ha a sajátodat akarod, akkor biztosan sokan megvennék. Ha az anyukádét akarod eladni 12 éves fiuként, akkor nem lesz sikered.
3/16 anonim válasza:
Pont most kaptam egy ilyen privátot :D
Szia! Szükségem lenne elhasználtabb puncis bugyikra, vagy szexnél elhasznált óvszerekre. Valamelyiket tudnál? Ha igen megvenném őket. Fehér folyásos betéteket is vennék.
Várom válaszod
5/16 anonim válasza:
Ha nem tévedek japánban megy már ez az üzlet, vagy legalábbis ment egy időben, használt bugyi automatákat raktak pár helyre. Furcsa népség.
6/16 anonim válasza:
3as, ilyet egyszer en is kaptam...visszairtam, hogy fiu vagyok es nem tudok ilyesmivel suolgalni, de ha az jo, szivesen a szajaba hanyok..
2es! Egy idegennek mi a kulonbseg, hogy kinek a punciszaga van a bugyiban? Es ha a kerdezo 40 eves, akkor is megfelel neked, ha o az?
Ocsmany aki ilyet akar venni
8/16 anonim válasza:
volt ilyen hirdetés a neten jópár.
egy időben én is adtam fel hirdetést, hogy előváladékos boxert értékesítenék, de egy darabot nem adtam el belőle. Még jó, hogy nem készleteztem be, rendelésre gyártottam volna.
9/16 A kérdező kommentje:
Jo de hol lehetne meghirdetni? Olxen törölték
2014. máj. 16. 13:30
10/16 anonim válasza:
Kamus vagy! Írtam és nem is írtál vissza!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!