Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha nem lenne munkátok akkor bevállalnátok egy olyan szexkapcsit amiben kitartanak?
30-as jól írod, én is így gondolom hogy a nagy részük elvállalná, de ezt nem is ítélem el.
AZ az egy zavar hogy nem merik felvállalni ( tisztelet a kivételnek ).
30-as persze hogy az összes, aki nem-et mondodtt azt nem adták le, annak nincs hírértéke ha valaki normális. Azzal ha a megkérdeztettek 100%-a igent mond azzal lehet hergelni a népet. Te komolyan mindent elhiszel amit a médiába adnak?
Kérdező azt mondod a nagyrészük, akkor a kisebb rész nem vállalná be, ők azt fogják mondani, hogy nem. Én is leírtam hogy nem erre elkezded, hogy de egy helyzetre, meg de ha nem kapnék munkát...nem mindenki képmutatásból mond nem-et. Engem meg kifejezetten zavar ha képmutatónak neveznek. Ez anonim oldal nincs értelme hazudnom, ha belemennék ilyenbe elmondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!