Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ha nem lenne munkátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha nem lenne munkátok akkor bevállalnátok egy olyan szexkapcsit amiben kitartanak?

Figyelt kérdés
őszinte válaszoknak örülnék és kort is írjatok
2014. máj. 15. 23:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Ha a szerelmem lenne a csöves csóró akkor igen.
2014. máj. 15. 23:37
 12/34 anonim ***** válasza:
35%
A sok rinyáló pasinak: Ti elfogadnátok, ha egy bomba nő felajánlaná, hogy sexért cserébe eltart titeket?
2014. máj. 15. 23:37
 13/34 A kérdező kommentje:
egy csóró pasi nem véletlenül az....
2014. máj. 15. 23:39
 14/34 anonim ***** válasza:

"A sok rinyáló pasinak: Ti elfogadnátok, ha egy bomba nő felajánlaná, hogy sexért cserébe eltart titeket?"

Nem! Mert én nem vagyok csövi a kitartott csajokkal ellentétben!!

2014. máj. 15. 23:39
 15/34 anonim ***** válasza:
23%

14!

Én mint pasi tettem fel eme mellék kérdést és megnyugtatlak, én simán bele mennék :D Maga lenne a paradicsom :) De te is csak azért mondasz nemet, mert már ugyanezért beoltottad a csajokat, úgyhogy inkább véded az egódat.

2014. máj. 15. 23:44
 16/34 A kérdező kommentje:
Tehát ezek szerint csajok inkább éhen haltok, mint munka hiányában egy pasival eltartanátok magatokat.....
2014. máj. 15. 23:49
 17/34 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

"A sok rinyáló pasinak: Ti elfogadnátok, ha egy bomba nő felajánlaná, hogy sexért cserébe eltart titeket?"

Én nem fogadnám el,mert van tartásom,bármennyire is hihetetlen.

Szerintem egy normális értékrendű ember kellemetlenül érzi magát,ha eltartják.Egy férfinak pedig pláne szar érzés,ha egy nő tartja el,azért mert egy darab életképtelen szarnak érzi magát tőle,mert férfi létére képtelen fent tartani magát.

Azért örülök,hogy akadt ennél a kérdésnél legalább 2 olyan nő a 8. és 10. válaszoló személyében,aki még normálisan gondolkodik és nem állt be a hülye pi*cvk soraiba.

2014. máj. 16. 00:29
 18/34 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
23/F ez lemaradt.
2014. máj. 16. 00:29
 19/34 anonim ***** válasza:
Dávid és ha teszem azt megnyernéd a lottót és annyi pénzt szereznél, amiből még az unokáid is elélhetnek, akkor is tovább dolgoznál? Mert bizonyítani akarnád magadnak, hogy igenis, anélkül is meg tudnál élni? Ha igen, hát kemény legény lehetsz :D Amúgy nyilván irreleváns a kérdés, mert nagyon nagyon kicsi az esély az ilyesmire. Arra is, hogy jön egy bomba nő aki szívesen eltart. De álmodozás szintjén szerintem jó és biztos vagyok benne, hogy a legtöbb férfi társam bele menne :) Ha meg nem, hát különbözőek vagyunk. Azért le ne köpködjetek, mint nyámnyilát XD
2014. máj. 16. 00:40
 20/34 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
Ha nyernék a lottón,az az én pénzem lenne.De viszont,ha eltartanak,az olyan mintha pénzt tarhálnék.Teljesen eltér a kettő.
2014. máj. 16. 01:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!