Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha nem lenne munkátok akkor bevállalnátok egy olyan szexkapcsit amiben kitartanak?
Figyelt kérdés
őszinte válaszoknak örülnék és kort is írjatok2014. máj. 15. 23:24
2/34 anonim válasza:
Igen, de csak olyannal, aki tetszik nekem.
3/34 anonim válasza:
"Igen, de csak olyannal, aki tetszik nekem."
De azért a nőknek nem számít a pénz, ugye?! -.-
6/34 anonim válasza:
Tudtam én, hogy pénzéhesek vagytok... És még ti csöveseztek le mást, hát az mi, amit ti csináltok?? Egy pasi nyakán élni nem csövezés véletlenül?!
7/34 A kérdező kommentje:
szerintetek jobb egy csöves,csóró pasival együtt élni?
2014. máj. 15. 23:34
8/34 anonim válasza:
Kizárt. Soha nem mennék bele ilyesmibe.
19/L
9/34 anonim válasza:
Nagyon jó a kérdés, a nőkről csak annyit, hogy szerintem a jóIsten amikor megalkotta a "hazugság"-fogalmat, akkor a nőkre gondolt... :-)
10/34 anonim válasza:
NEM! Nekem szükségem van tényleges munkára, ahhoz hogy boldog legyek. A szex élvezet és örömszerzés mindkét félnek, azért nem várnék el pénzbeli juttatást. No meg nem tudok elképzelni egy csak szex viszonyt sem.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!