Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?
Lesz ez még több is és mint mondtam, pont nem az alapján fogom a szexpartnereim számát növelni, hogy vajon a jövedőbelim mit fog szólni hozzá. Egyrészt semmi köze hozzá, de ha érdekli én elmondom, de akkor ne nyafogjon, (főleg, ha neki is ennyi vagy még sokkal több volt).
De már kezdem kapizsgálni, hogy néhány barátnőm miért nem mond igazat a pasijának. Szinte megkövetelitek, hogy hazudjanak nektek, mert a kis egótok nem birja elviselni, hogy nem csak ti voltatok együtt a csajjal...Pedig, ha lenne egy kis eszetek, akkor rájönnétek, hogy semmivel nem lesz rosszabb egy lány ettől. Teljesen mindegy, hogy 3 vagy 23 pasival volt, ha már meg akar állapodni (sőt, ha 23-al akkor az még jobb is, mert nem kiváncsi másra már).
Aki a hude akkor tág dumával jön...-.-Na ezt sosem értettem, hogy valakinek, hogy nem jut el a tudatáig, hogy elgondolkodjon, hogy esetleg 23 pasi volt 4 év alatt ,de ezek 1 éjszakásom vagy pár éjszakások, akkor sokkal kevesebbet szexel mint az akinek 4 év alatt 1 pasija volt és napi szinten szexelnek -.-
De nyafogjatok csak...Majd aztán nem lesznek veletek őszinték. hajrá
"12-t még talán elnéznék, de 20-at már semmiképp..."
És mit gondolsz, kit érdekel, hogy mennyit nézel el? Kicsit sokat képzelsz magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!