Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy 19 éves lány már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?

Figyelt kérdés
Helyes, sportos/izmos pasi volt mind, tehát meg voltak válogatva.
2014. máj. 15. 22:53
 81/113 anonim ***** válasza:
94%
80: te az a 72%-os vagy, aki szintén egy 20 körüli számot tudhat magáénak?
2014. máj. 16. 11:21
 82/113 anonim ***** válasza:
12 nemtom mennyire van 20 körül, de te tudod ;)
2014. máj. 16. 11:26
 83/113 anonim ***** válasza:
Oké, annyira nem követem. 12-t még talán elnéznék, de 20-at már semmiképp...
2014. máj. 16. 11:37
 84/113 anonim ***** válasza:
26%

Lesz ez még több is és mint mondtam, pont nem az alapján fogom a szexpartnereim számát növelni, hogy vajon a jövedőbelim mit fog szólni hozzá. Egyrészt semmi köze hozzá, de ha érdekli én elmondom, de akkor ne nyafogjon, (főleg, ha neki is ennyi vagy még sokkal több volt).

De már kezdem kapizsgálni, hogy néhány barátnőm miért nem mond igazat a pasijának. Szinte megkövetelitek, hogy hazudjanak nektek, mert a kis egótok nem birja elviselni, hogy nem csak ti voltatok együtt a csajjal...Pedig, ha lenne egy kis eszetek, akkor rájönnétek, hogy semmivel nem lesz rosszabb egy lány ettől. Teljesen mindegy, hogy 3 vagy 23 pasival volt, ha már meg akar állapodni (sőt, ha 23-al akkor az még jobb is, mert nem kiváncsi másra már).

Aki a hude akkor tág dumával jön...-.-Na ezt sosem értettem, hogy valakinek, hogy nem jut el a tudatáig, hogy elgondolkodjon, hogy esetleg 23 pasi volt 4 év alatt ,de ezek 1 éjszakásom vagy pár éjszakások, akkor sokkal kevesebbet szexel mint az akinek 4 év alatt 1 pasija volt és napi szinten szexelnek -.-

De nyafogjatok csak...Majd aztán nem lesznek veletek őszinték. hajrá

2014. máj. 16. 11:46
 85/113 anonim ***** válasza:
79%
Nekem volt egy párom, aki bevallotta az elején, hogy 24 pasi volt eddig az életében. Oké, nem szívesen voltam 25., de elnéztem, és együtt voltunk... egészen addig, ameddig meg nem csalt. Azt hitte, nem fogok rájönni... hát, tévedett. Ezek után valahogy nehezebb olyan nőben bíznom, aki ennyi pasival volt. Tegyük fel, hogy ilyen helyzetben lennél... hogy biztosítanád a párodat a hűségedről?
2014. máj. 16. 11:57
 86/113 anonim ***** válasza:
25%

"12-t még talán elnéznék, de 20-at már semmiképp..."

És mit gondolsz, kit érdekel, hogy mennyit nézel el? Kicsit sokat képzelsz magadról.

2014. máj. 16. 11:59
 87/113 anonim ***** válasza:
26%
86: elhiheted, van mire ;)
2014. máj. 16. 12:04
 88/113 anonim ***** válasza:
Oh, én elhiszem, nyugi. Mindenki ilyen, ne aggódj. ;)
2014. máj. 16. 12:08
 89/113 anonim ***** válasza:
Hát, kétlem, hogy 25 éves kora előtt mindenki bejárt volna 4 különböző kontinenst önerőből, de ha Te mondod, biztos mindenki ilyen... :)
2014. máj. 16. 12:13
 90/113 anonim ***** válasza:
Ó igen hát persze, mert nyilván csak az olyan nők csalják meg a párjukat akiknek sok pasival volt dolguk. -.-szerintem ezt még te sem gondolhatod komolyan.
2014. máj. 16. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!