Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?
Figyelt kérdés
Helyes, sportos/izmos pasi volt mind, tehát meg voltak válogatva.2014. máj. 15. 22:53
71/113 anonim válasza:
Ki vagy te, hogy megmondd, hogy mi a normális és mi nem?:D Ne nevettess már. És hányj nyugodtan... lehet jót is tesz, kimegy az a sok méreg belőled :D
72/113 anonim válasza:
Méreg??Én nem vagyok mérges, csak egyszerűen utálom a r**ancokat!!Miért fáj neked talán, hogy utálom a fajtádat?? :) Mondjuk nem is értem, hogy a Jóisten minek teremtett ilyen nőnek mondott állatokat?! Az ilyen nőnek egyáltalán van valami életcélja ?Jah hát persze hogy van.. hogy minél több f**ok járjon benne. Szép kis életcél.Mondjuk ennyi erővel miért nem fekszik le az ilyen nő mindennel ami él és mozog?! :) Az ilyen nőnek oly mindegy hogy milyen d*kó jár benne,nem? Na csak az ilyen nőnek soha ne legyen gyereke, pláne meg ne lánya, mert akkor a r**ancok soha nem fognak kihalni sajnos!!!!!
73/113 anonim válasza:
a fajtámat? te hogy beszélsz? :D na én meg az ilyenektől hányok, akik ennyire "nőiesek". mellesleg megjegyzem, hogy 2 partnerem volt csak, hoppá, neked meg 3. akkor végülis te vagy a nagyobb r...banc, ha igy nézzük :D
74/113 anonim válasza:
ja és még ez:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
75/113 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy a kérdés nem kamu és azt sem akartam, hogy ilyen veszekedésbe torkolljon!
2014. máj. 16. 01:41
76/113 anonim válasza:
Kérdező, nyugi, vannak frusztrált nők, akik nem képesek kibékülni a saját életükkel és egyáltalán saját magukkal sem, így másokat okolnak a maguk sikertelenségéért, és boldogságáért. Egyet jegyezz meg: ha egy nő így kiborul a másikra ok nélkül, akkor IRIGY. :D
77/113 anonim válasza:
Szerintem nem kiábrándító akkor, ha ez azt jelenti, hogy majd huszonéves korodra eljutsz odáig, hogy megéltél "mindent, amit szerettél volna eddig, és ideje megállapodni". Így semmi gond nincs evvel, de azért ne kösd majd a leendő párod orrára ezt a tényt :)
26F
78/113 anonim válasza:
elje ki magat, ne akkor keresse a valtozast amikor mar ferjnel lesz. mig facer, szingli addig kell csinalni. a kozmondas is ezt mondja. :)
37F
79/113 anonim válasza:
76: egy qvára senki se irigy.
80/113 anonim válasza:
Eddig minden pasinak akihez közöm volt, bevallottam, hány szexpartnerem volt. Azt hogy a nők nem őszinték ilyen téren, azt nem magamra értettem, mivel én kiállok az igazam mellett és szivemből vallom és TUDOM hogy nem vagyok rossz ember ettől. Tehát a legőszintébben mondom, hogy a leendő férjemnek ahogy szóba kerülne, mindent elmondanék mivel EGYÁLTALÁN nem szégyellem a legkevésbé se! Soha nem szégyelltem és soha nem is fogom, akár hiszitek, akár nem! Ha a pasi ezt rossz szemmel nézi és emiatt elhidegül vagy nem akar komolyabbat tőlem, az nekem nem is kell! erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!