Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?
"Szerinted az életben ilyen vagyok? Szerinted kiragasztom a fejemre nagybetűvel, hogy hány faszival voltam együtt? Vagy akár azt, hogy én irogatok itt bicskanyitogató stílusban? Nem. Te csak egy jó csajt látsz, akit ha megismersz totál szerény szerény. Ezt nem fogod fel ugye ?:)"
Ki nem szarja le ezt? :D
Egyébként meg ha már a gyagyáskérdéseken kell ilyesmivel dicsekedni, nem tudom, hogy is gondoltad, hogy senki nem fogja leütni a magas labdát?
Ezt nem fogod fel ugye? :)
ki dicsekszik ?:D Ti dicsekedtetek, hogy mekkora szentek vagytok. :D
Na de én itt meguntalak titeket, van jobb dolgom.Csá.
"ki dicsekszik ?:D Ti dicsekedtetek, hogy mekkora szentek vagytok. :D
Na de én itt meguntalak titeket, van jobb dolgom.Csá."
Hát ez szánalmasan gyenge befejezés, csíkelhúzás lett a részedről! :D
Huh, végigolvastam az összes hozzászólást, jót mosolyogtam... ...olyan dolgokról vitatkoztok, aminek semmi értelme, hiszen mindenki szépen érvelni fog ammellett, hogy ő maga miért él úgy ahogy... ...a politikusok is ezt csinálják! :-)
Szóval szerintem korcsosul a társadalom, ilyen egyszerű. Az emberek egyre selejtebbé válnak és ezt nem képesek elfogadni... :-)
Tehát persze hogy mindenki kefél-össze-vissza, hiszen úgy gondolja, hogy mindenki más is ezt teszi... (mindig mások hibáival fedik el a sajátjukat) ...nos igen sokan ezt teszik, mert más értelme nincs a kis noymorúlt életüknek, csak a szex... :-)
De hálistennek az életben nem csak szex van... ...csak ezt rohadtsokan nem veszik észre... :-)
Egy qrva nem azért qrva, mert pénzt kér a kefélésért... ...mondhatni qrvából lesz a legjobb feleség... ...egyik haverom ezt folytatta, miszerint feleségből lesz a legjobb qrva... :-)
Ergó minden nő egy qrva, ilyen egyszerű... ...csak az egyik úgy magyarázza, hogy ki kell élnie magát, a másik meg felvállalja, ezzel sincs baj... :-)
Természetesen egy fiú esetében sem szép dolog, ha kefél össze-vissza, de a társadalom így nevel... ...az emberekbe neveli, hogy a nő érzelmes... ...a férfinek meg mindig csak a szex kell... ...hülyeség! :-)
A fenti vita a semmiről is szépen bemutatja, hogy a legtöbb nő minden érzelem nélkül úgy kefél, mint a nyulak... :-)
...és ez csak egy hazugság a sok közül... :-)
További jó vitatkozást! :-)
Itt sokatoknak hogy fáj a másik élete...
Hogy bevadulnak néhányan és fújnak, hogy így qrva, úgy qrva.
Nevetséges.:)
Engem valahogy nem idegesít, hogy mások sokszor kúrnak, ha egyszer jólesik nekik. Titeket miért bánt ennyire?:D
72%-os, te is nagyon jól tudod, hogy nem egészen van igazad, mert ha végre megtalálnád azt a férfit, akit el tudnál képzelni a gyerekeid apjának és életed párjának, aki kiáll melletted és mindent megtesz érted és éppen ezért kezdesz megbízni benne, akkor biztos vagyok benne, hogy ott lesz benned a félsz, ha bevallanád neki az előéletedet(ha be mernéd). De büszke nem leszel rá, az tuti.
Azt mondod titokban csinálod, de ha szerinted ennyire elfogadható amit csinálsz, akkor tessék, vállald fel nyíltan, ne csak anonim módon verd a nyálad!! :D
Na amikor ilyen sorokat olvasok pláne a saját nememtől,h*nynom kell attól, hogy nő vagyok! És még én is simán ler**ancozom az ilyen nőt,aki ennyi pasival k**ircol össze-vissza, mert ez nem normális dolog! Az ilyen nő valamit nagyon erőltetve keres az életében,odafigyelést,gyengédséget, boldogságot, stb. Az a nő aki kiegyensúlyozott életet él, aki boldog a párja mellett, miért nem k**él 100 pasival? Miért tud egy pasival is megelégedni és boldog lenni?
Ennek a sok k**élésnek is meg van a hátul ütője mert egy idő után már a szex sem fog örömöt okozni mert belül kiég az ember,és a jövőre nézve az nagyon gáz, mert egy jó kapcsolat alapjához a szex is kell, de az ilyen nők akik falják a pasikat és a végére kiégnek nem lesznek boldogok és nem lesz komoly kapcsolatuk sem :/
Nem értem, hogy minek kell egy 15 évesnek szexuális életbe kezdeni. Marhára le lenne maradva szegény ha csak 18-19 évesen kezdené el???Mert szerintem nem.
Én 18 évesen voltam először fiúval és nem bántam meg hogy addig vártam. Utána sem lettem k**va, mert a férjem volt a 3. fiú az életemben, és egyben az utolsó is, akihez 22 évesen mentem feleségül. Nem tudom miért nem lehet normális életet élni a mai fiatal lányoknak,miért hiszik azt, hogy tiszteletet és megbecsülést csak akkor kapnak, ha minél több fiúval fekszenek le?! Szerintem ez nagyon gáz!
Egyébként meg a védekezésről meg csak annyit, hogy lehet, hogy meg voltak válogatva a pasik(külsőleg!!),de nem tudhatja,hogy azok a pasik előtte hány csajjal voltak, és attól hogy húztak gumit, még nyál útján terjed az AIDS!
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!