Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?
Bezzeg, ha a kérdést pasi tette volna fel...Akkor csak ejnye bejnye, kicsit sok, de senki nem mocskos riba.ozná le :)
Szerintem meg ha igy jól érzed magad, védekeztél mindig és tényleg meg voltak válogatva akkor miért ne ?? Egy nőnek is kell a szex. Én 22 vagyok és 12-nél járok, már 5 hónapja nem feküdtem le új pasival és most egy ideig úgy érzem kiéltem magam, jöhet a kapcsolat, de még ne az igazi... 20-nál nem szeretnék megállni.
Szerintem szarj le mindenkit, kétszinű tetű egy társadalom ez :) Ha nő vagy akkor legyél jókislány és inkább kapard a falat 1 évig is akár, ha nincs barátod, mert büdös ringyó leszel, ha egyéjszakásba belemész :) undorító.
Annyit elárulsz, hogy Te vagy az a lány? Én nem fogok neked privátot írni, hogy velem is feküdj le, mert van párom, de azért ha szeretnél, ennyit leírhatsz, hogy ez a lány Te vagy, vagy egy ismerősöd?
Ha Te vagy, akkor mi ösztönzött erre? Szórakozás, buli? Van párom, privátban nyugodtan leírhatod neked, nem fogom rád mászni, ettől nem kell félni, csak segíteni szeretnék!
32-es:
Szerinted az normális, hogy valakinek 19 évesen, 25 szexuális kapcsolata volt? A páromnak 18 évesen vettem el, az egy volt, nem 25, egy picit nem sok? Én én tényleg nem szoktam rib*.cozni, de azért ez már eléggé erre utal, oké érezze jól magát, de azért ez már durva, és ezt minden rosszindulat nélkül írom!
Ha egy pasi 19 évesen, 25 lánnyal dugott volna, az se lenne rendben, de azért egy nő legyen már nő, és ne egy olcsó kis r-ngyó, már bocs! Milyen nőiesség ez?
És kiszámoltad azt, hogy ha 19 évesenb van 25, akkor mikor kezdte???? Bőven kiskorú volt még, erről ennyit!
Ha egy pasi 19 évesen, 25 lánnyal dugott volna, az se lenne rendben, de azért egy nő legyen már nő, és ne egy olcsó kis r-ngyó, már bocs! Milyen nőiesség ez?
Ha-ha :D na erről beszéltem. ! Ha egy pasi csinálja az se normális... De ha egy nő akkor már olcsó kis kr-va... milyen nőiesség? Jaaa mert nektek szabad, nekünk nem. Hát a kr.va anyátokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!