Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy 19 éves lány már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?

Figyelt kérdés
Helyes, sportos/izmos pasi volt mind, tehát meg voltak válogatva.
2014. máj. 15. 22:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
0%

Szuper. Szóval szerinted valamiféle tekintélyt ahhoz kéne kötni, ki hány kontinensen járt már?

Semmi gond azzal, hogy erre büszke vagy, de más élete felett ítélet mondani még nem jogosít fel. Főleg nem ilyen piti témában. Nem lettél se isten, se király, hogy számítson "te nem nézed el". Ez van.

2014. máj. 16. 12:21
 92/113 anonim ***** válasza:
90: nem azt mondtam, hogy "csak". Nekem ez a tapasztalatom, és sok pasi ugyanezt gondolja. Persze, ilyen helyzetben nyilván te se tudod a másikról, hogy ez mit vált ki belőle, és ő se tudja rólad, hogy ez a sztorid. Tegyük fel, hogy tudod róla, hogy az őszinteségnél semmit se tart fontosabbnak, téged pedig szeret, és elmondod neki. Veled marad, de megcsappan a bizalom. Mivel állítanád helyre?
2014. máj. 16. 12:23
 93/113 anonim ***** válasza:
91: légyszíves trollkodj már máshol. Ez volt a kérdés. Én válaszoltam rá. Az, hogy te (nemecsek ernő) itt teszed a fejed, és próbálod elhitetni velem, hogy én egy senki vagyok, baromira eltér a témától. Elhiheted, nem csak erre vagyok büszke, elég sok mindent sikerült elérnem az életben, és emellett minden ember, aki igazán ismer, példás embernek tart. Ha a továbbiakban nem is akarsz leszállni rólam, ne a kérdést trollkodd szét.
2014. máj. 16. 12:25
 94/113 anonim ***** válasza:
37%
Ha emiatt csappan meg a bizalom, akkor szar a kapcsolat. Be kell fejezni. Nem fogom törni magam azért , mert neki kicsi az önbizalma és fáj a lelkének, hogy sok pasim volt.
2014. máj. 16. 12:27
 95/113 anonim ***** válasza:

Látom eljutott, amit mondani akartam. Sebaj. :(

A kérdést már szétrollkodták a k*rvázó válaszadók, bocsi a nevükben is. (Érdekes, az senkit sem zavart.)

2014. máj. 16. 12:28
 96/113 anonim ***** válasza:
10 kommenten át soroltam, hogy nem önbizalmi kérdésről van szó, hanem korábbi tapasztalatokról...
2014. máj. 16. 12:29
 97/113 anonim ***** válasza:
10%
95: persze, tudom, hogy nem én vagyok a "mérvadó", de a klasszikus értékrendet tartom céliránynak, ahogy az összes "normális" pasi is. Persze, lehet majd sírni, amikor megcsal a kanotok, de legalább elfogadja, hogy átment rajtatok a fél falu. Mindegy, nem akarok érzelmi fogyatékosokkal vitatkozni, legyetek jók, szaporodjatok, sokasodjatok :)
2014. máj. 16. 12:32
 98/113 anonim ***** válasza:
Ha én elfogadom, hogy ő átment a fél falun, akkor eléggé elvárható, hogy ő is fogadja el, hogy nekem is megvolt a fél falu.
2014. máj. 16. 12:34
 99/113 anonim ***** válasza:
Na most ez a válaszom miért is lett lepontozva? Á, nem, itt nem arról van szó, hogy a pasi az pasi és neki szabad. :) biztosan nem.
2014. máj. 16. 12:53
 100/113 anonim ***** válasza:
7%
GYerünk pontozz! MÉG MÉG! Nyomd azt a negatívat ! Ezazzzz!!!!
2014. máj. 16. 12:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!