Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan adjam tudtára, h én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam tudtára, h én csak szexelni szeretnék vele? 24L

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. kb. 2 hónapja lett vége a párkapcsolatomnak, ami 6 évig tartott. most egy hónapja megismerkedtem egy sráccal, aki nagyon tetszik és érzem h izzik köztünk a levegő. kívánom őt, nagyon vonzónak találom. le akarok vele feküdni minél hamarabb.

a baj csak az, ő ennél sokkal komolyabban gondolja velem a dolgokat, és bár látom rajta, h ő is kíván engem, nem akarja elkapkodni a testi közeledést, nagyon felnéz rám, folyton drága ajándékokat vesz, drága helyekre visz, láthatóan mindent meg akar tenni, hogy elkápráztasson. nagyon kedves és érzelmes fiú, hogyan adjam tudtára, h én nem tervezek hosszú távra, hanem csak (többször is) szexelni szeretnék vele? szívem szerint rámásznék, de látom rajta a tartást és így nem megy. adjatok tippet, mit tegyek?

2014. máj. 15. 11:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem, nem ugyan az kell. nekem vannak érzéseim iránta, csodálatos embernek tartom és meg van az a bizonyos szikra, ami beindítja a tüzet az ágyban! ez nagyon fontos, enélkül nekem nem megy!
2014. máj. 15. 11:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a sok prűd,irigy, gyöpös felfogású emberrel ! Abban az egyben van igazuk , hogy ne bántsd meg ! Én belefutottam , hogy kihasználtak igaz életem legjobb nyara volt de ha közli hogy csak sex akkor megpróbálok nem belezúgni ! Ha te is tisztázod vele az elején, hogy egy ilyen kapcsolat után nem vágysz újabbra egyenlőre de rá igen és ő így is belemegy akkor hajrá ! Persze az érzéseknek nem lehet gátat szabni de ha full beléd van zúgva akkor már most is beléd van zúgva !
2014. máj. 15. 11:55
 13/22 anonim ***** válasza:
24%
miért a pasik nem akarnak mindig szexelni? akkor ennyi erővel ti is ringyók vagytok
2014. máj. 15. 11:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
13-as nem, nem akarnak. Úgy látszik te is az értéktelenebb emberek csoportjába tartozol...
2014. máj. 15. 12:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Engem is megkívánhatnál! Én hagynám is magam.
2014. máj. 15. 12:08
 16/22 anonim ***** válasza:

Azt tanácsolom neked, hogy mond meg neki három - négy kerek és egyértelmű mondatban, hogy most mit szeretnél. Azt, hogy később ebből mi fog kialakulni, azt előre senki nem tudja megmondani.

(A te helyedben én, már azonnal megmondtam volna, hogy mit akarok, amikor ezt először érezném. Az őszinte szavak mindig a legjobb eredményt érik el.)

2014. máj. 15. 14:02
 17/22 anonim ***** válasza:
14- de akarnak olvass inkább vissza te nagyon okos
2014. máj. 15. 14:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Nálad jobbat érdemelne. Most jól kiszúrsz vele a tinglitangli kis erkölcstelen gondolkodásoddal, ennek köszönhetően a többi csajjal nem ilyen lesz, hanem sokkal nyersebb lesz ő is, nem fog nekik a kedvében járni, már csak kihasználni fogja akarni őket, neked köszönhetően, ügyes vagy.
2014. máj. 15. 15:04
 19/22 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm szépen a kedves szavaidat. igen, tudom, hogy nálam jobbat érdemelne és mondtam is neki, de persze azt mondta, hogy ez hülyeség... én is szerelmes vagyok belé azt hiszem, mert sokat gondolok rá, de egy 6 évig tartó kapcsolat után (ami minden téren az első volt nekem), úgy érzem szükségem lenne egy másfajta, könnyedebb kapcsolatra. és az elején azt hittem, hogy ő is erre vágyik, mert egyébként egy nagydumás srác és folyton poénkodott, meg viccből oltogatott, de egy ideje átváltozott hős szerelmes hódító lovaggá, teljesen komoly a közelemben, és nagyon zavarban van, túlzásnak érzem, amit csinál, de nem tudom, hogy mondjam meg, pont azért, mert nem akarom megbántani.
2014. máj. 15. 15:45
 20/22 A kérdező kommentje:
örömmel jelenthetem be, hogy a fiúval összejöttünk és nagyon boldogok vagyunk! kiderült, hogy az ágyban fantasztikus, minden klappol és nagyon szeretjük egymást. remélem örökre együtt leszünk! köszönöm a válaszaitokat! :)
2014. máj. 29. 08:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!