Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan szerencsétlennek érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan szerencsétlennek érzem magam a barátomhoz képest?

Figyelt kérdés

Szeretnék szilikon melleket el is döntöttem,hogy amint lesz munkám rakok félre most találtam munkát de csak nyár végéig lesz és olyan rossz,hogy 3 hónap alatt csak kb 240 ezret tudok félre rakni a barátomnak sokkal jobb a fizetése mondtam neki ,hogy majd ő is beszállhat a gyűjtésbe :D

Szóval olyan csórónak meg szerencsétlennek érzem magam meg mivel nem kapok sok pénzt nem tudok magamra a 3hónap alatt költeni sokat havonta max 15 ezret fogok költeni csak a legfontosabb dolgokra szerencsére a szüleimmel lakom és így nem kell kajára meg ilyenekre.Csak így nem fogok addig jól kinézni nem lesz nagyon új ruhám meg stb.. ettől kicsit parázok.

2014. máj. 15. 09:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
cumizzgas le pár embert és lessz nagy dudád
2014. máj. 15. 10:00
 2/14 Noydra ***** válasza:
67%
Miért kell annyira az a szar a melledbe?
2014. máj. 15. 10:02
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem szerencsétlen vagy, hanem buta és felszínes....
2014. máj. 15. 10:02
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Hidd el, a barátod sokkal szerencsétlenebb nálad, amiért ilyen barátnője van.
2014. máj. 15. 10:04
 5/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok se hülye se felszínes nem hiszem,hogy attól mert nagyobb melleket akarok még idióta lennék ha átélted volna azokat mint én szerintem te is szeretnél és majdnem teljesen lapos vagyok nem igazán érzem így magam nőnek és szeretnék magammal elégedett lenni ez az egy dolog hiányzik hozzá.
2014. máj. 15. 10:04
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább pszichológusra gyűjts, vagy szabadulj meg AZONNAL a párodtól ha ő nyaggat azzal hogy kicsi a melled. Nézz szét akár csak itt a gyk-n hogy mennyi kismellű nő aggódik, és mennyi fiú írja, hogy az is milyen csinos, meg szexi. Sőt sokaknak inkább pont az kell, a jó kis tenyér alá simulós :)

Meg ismerek is több olyan lányt, nőt is, akinek elég kicsi, mégis nagyon csinosak, és nézik is őket a fiúk.

De ez a te döntésed persze, csak szerintem mielőtt kés alá fekszel hogy beléd nyomjanak egy idegen anyagot, gondold ezt át alaposan, és inkább próbáld elfogadni magad.

Ha a pasid szerint meg a luxus autóhoz szilikon mell jár, akkor meg keressen mást!

2014. máj. 15. 10:08
 7/14 Szergej55 ***** válasza:
100%
És akkó' mi van? A barátod szerintem elvan veled így, ha meg minden áron változni akarsz, csinálj értelmes dolgot, ami igazi önbizalmat ad, pl. sport.
2014. máj. 15. 10:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, van barátod - tehát elvileg mégis teljes értékű nőnek kéne érezned magad ettől, ha csak a srác nem homoszexuális. Nyilván neki tetszel így is.

Inkább értelmesebb dolgokra kéne pénzt félrerakni, nem ilyesmire, és főleg nem elvárni azt, hogy amiért te kevesebbet keresel, mint a párod, majd még ő szálljon be a te hülyeségedbe és fizesse neked a műtétet...

2014. máj. 15. 10:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Nodyra te biztos jobban elvagy eresztve mellesleg. Megmutatod?? :)
2014. máj. 15. 10:17
 10/14 Noydra ***** válasza:

Kéne még ahhoz gyúrnom, hogy olyan mellizmom legyen, amit mutogatni tudjak.:D

De ha megvan szólok :$

-.-'

2014. máj. 15. 10:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!