Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Egyre többször hallom ezt. Mi az oka?
En imadom kinyalni a baratnomet, szerintem az az egyik legjobb dolog amit tehetunk az agyban (kiveve a 69-et, de az nyalakodas tejszinhabos meggyel a tetejen). En mindig ugy csinalom, hogy legalabb egyszer a szamba elvezzen mielott egymasnak esunk, imadom az izet, raadaskepp elso orgazmus utan csak meg vadabb lesz. Raadaskepp ez ot is nagyon izgatja, eleg csak megemliteni neki hogy mit fogok vele tenni ha hazaerunk, es mar nedvesedni kezd. Egyszer annyira, hogy mar ott a moziban egymasnak estunk (szerencsere viszonylag ures volt, es nem ultek hozzank kozel, csak egy masik par, de ok is magukba feledkeztek egy kis ido utan). O imadja, en is imadom, es ez igy jo.
Viszont megertelek, a legtobb haverom igy van vele. Nem izlik nekik, nem szeretik csinalni (mert nem tudjak talan? De akkor meg azert kene csinalni hogy belejojjenek a gyakorlatba), nem akarjak, vannak kifogasok rendesen, de azt elvarjak hogy az aktualis csaj leszopja oket.
Serintem a nyalas a legjobb modja hogy kifejezd, mennyire szereted az aktualis partnert, mennyire szeretned, hogy elvezze a dolgokat.
22/F
Sajat magad és baratnőid alapján semmit se jelenthetsz ki.
Majd ha felállítottál egy statisztikát 1000 par megkérdezésével akkor..
Van, aki picit félreértette a dolgokat. Nem egy éve vagyunk együtt, hanem 3 hónapja...előtte szingli voltam, és nem éltem nemi életet 8 hónapig, ezért írtam, hogy így összességében lassan 1 éve nélkülözöm ezt a dolgot...
Más: én szinte minden alkalommal kényeztetem őt, hisz számomra ez természetes dolog, szeretem is csinálni mindenféle helyzetben. Pl.: szexelünk, és a végén a számba élvez...minden alkalommal megdicsér, hogy milyen jól csinálom, és látom, érzem, hogy nagyon is élvezi, ha a számban lehet. A puncimmal sem lehet baja, mert folyton simogat, és állítása szerint imád bennem lenni. Méretileg is passzolunk, összhangban mozgunk, tehát minden szuper, csak hát ez nem megy...
Más 2.: Mivel viszonylag friss a kapcsolatunk, így még nem hinném, hogy szerelmes lenne belém, én sem érzem még annak magam, így ránk az "még" nem igaz, hogy "ha szereted a másikat, akkor mindent megteszel neki".
Amúgy tegnapelőtt kicsit puhatolóztam, és kérdezgettem, hogy neki van e esetleg olyan dolog, amit nem szívesen csinál a szexben, de kapásból rávágta, hogy nem, nincs semmi tabu, az anál nem izgatja túlzottan, de az ellen sem tiltakozna kézzel-lábbal, de ennyi. A nyalásra nem tértünk ki, arra döntöttem, hogy kicsit még várok vele.
Egyébként ő 28, én 26 vagyok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!