Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Egyre többször hallom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Egyre többször hallom ezt. Mi az oka?

Figyelt kérdés
Saját magam, és a barátnőim tapasztalataiból merítve teszem fel a kérdést. Miért van az, hogy a huszonéves fiúk egyre nagyobb része mellőzi a nyalást? Van egy srác barátom, és tőle személyesen is rákérdeztem, hogy, ő, hogy áll a témához, és kapásból rávágta, hogy ő csak azt a lányt nyalja ki, akibe szerelmes. Tehát a mostani barátnőjét is csak 4 hónap után kezdte el "így" kényeztetni, és mesélte, hogy a csajszi szinte már szó szerint könyörgött érte...több barátnőm van, aki szintén erre panaszkodik, hogy minden szipi-szuper, de ez a része valahogy mindig elmarad...és a félreértések elkerülése miatt azt hozzátenném, hogy itt most nem az egy éjszakás kapcsolatokra gondolok/gondolunk, mert nyilván senkit nem lehet megkövezni azért, mert nem cumizik vagy nyal egyből...de nem értem, hogy egy tartósabb kapcsolatnál ez a fiúk részéről miért ilyen elhanyagolható tényező...nem az a lényeg, hogy adjunk a másiknak, és mindent megtegyünk azért, hogy neki jó legyen? Velem mostanáig ez még nem fordult elő...de jelenleg az a helyzet, hogy 8 hónapig teljesen hanyagoltam a pasizást (értsd.:a szexet is), és most 3 hónapja összejöttem egy sráccal, minden tök jól működik a szex terén, de ő is úgy tűnik, hogy a "nem nyalós" kategóriába tartozik...lassan 1 éve már, hogy nélkülözöm ezt, és kezdek egyre inkább ki lenni ettől...igenis hiányzik egy fincsi, kiadós nyalás! :D Mit lehet ilyenkor tenni? Szóba hozzam, vagy várjak még? Fiúk tényleg érdekel, hogy miért álltok így a témához! Köszi a válaszokat! :)

2014. máj. 15. 05:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem csúnya tapasztalataim vannak....én azért nem nyalok mert engem se kényeztet ott lent az aktuális barátnőm. Persze nekem is sír, de én a kölcsönösséget szeretem. Ez van. F/24
2014. máj. 15. 09:45
 12/20 anonim ***** válasza:

En imadom kinyalni a baratnomet, szerintem az az egyik legjobb dolog amit tehetunk az agyban (kiveve a 69-et, de az nyalakodas tejszinhabos meggyel a tetejen). En mindig ugy csinalom, hogy legalabb egyszer a szamba elvezzen mielott egymasnak esunk, imadom az izet, raadaskepp elso orgazmus utan csak meg vadabb lesz. Raadaskepp ez ot is nagyon izgatja, eleg csak megemliteni neki hogy mit fogok vele tenni ha hazaerunk, es mar nedvesedni kezd. Egyszer annyira, hogy mar ott a moziban egymasnak estunk (szerencsere viszonylag ures volt, es nem ultek hozzank kozel, csak egy masik par, de ok is magukba feledkeztek egy kis ido utan). O imadja, en is imadom, es ez igy jo.

Viszont megertelek, a legtobb haverom igy van vele. Nem izlik nekik, nem szeretik csinalni (mert nem tudjak talan? De akkor meg azert kene csinalni hogy belejojjenek a gyakorlatba), nem akarjak, vannak kifogasok rendesen, de azt elvarjak hogy az aktualis csaj leszopja oket.

Serintem a nyalas a legjobb modja hogy kifejezd, mennyire szereted az aktualis partnert, mennyire szeretned, hogy elvezze a dolgokat.

22/F

2014. máj. 15. 10:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Sajat magad és baratnőid alapján semmit se jelenthetsz ki.

Majd ha felállítottál egy statisztikát 1000 par megkérdezésével akkor..

2014. máj. 15. 10:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Nos, engem úgy kell lecuppantani a női nemi szervről. Szóval csendben jelentkeznék, mint kivétel kedves kérdező. :D Ne haragudj, hogy nem velem nyalatod magaf. :P Ehh..
2014. máj. 15. 10:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Én szeretek nyalni, de cserébe elvárom, hogy ápolt, csupasz legyen a punci és viszonzást is kapjak érte.
2014. máj. 15. 11:43
 16/20 A kérdező kommentje:

Van, aki picit félreértette a dolgokat. Nem egy éve vagyunk együtt, hanem 3 hónapja...előtte szingli voltam, és nem éltem nemi életet 8 hónapig, ezért írtam, hogy így összességében lassan 1 éve nélkülözöm ezt a dolgot...

Más: én szinte minden alkalommal kényeztetem őt, hisz számomra ez természetes dolog, szeretem is csinálni mindenféle helyzetben. Pl.: szexelünk, és a végén a számba élvez...minden alkalommal megdicsér, hogy milyen jól csinálom, és látom, érzem, hogy nagyon is élvezi, ha a számban lehet. A puncimmal sem lehet baja, mert folyton simogat, és állítása szerint imád bennem lenni. Méretileg is passzolunk, összhangban mozgunk, tehát minden szuper, csak hát ez nem megy...

Más 2.: Mivel viszonylag friss a kapcsolatunk, így még nem hinném, hogy szerelmes lenne belém, én sem érzem még annak magam, így ránk az "még" nem igaz, hogy "ha szereted a másikat, akkor mindent megteszel neki".

Amúgy tegnapelőtt kicsit puhatolóztam, és kérdezgettem, hogy neki van e esetleg olyan dolog, amit nem szívesen csinál a szexben, de kapásból rávágta, hogy nem, nincs semmi tabu, az anál nem izgatja túlzottan, de az ellen sem tiltakozna kézzel-lábbal, de ennyi. A nyalásra nem tértünk ki, arra döntöttem, hogy kicsit még várok vele.

Egyébként ő 28, én 26 vagyok.

2014. máj. 15. 19:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Én kinyallak.:)
2014. máj. 16. 13:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Mielőtt válaszolnék megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
2014. máj. 16. 18:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Megkérdezheted, ha már olvasni nem tudsz.
2014. máj. 16. 21:35
 20/20 anonim ***** válasza:
26-nak vallja magát a csaj.Én kinyalnám.:)
2014. máj. 17. 07:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!