Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy nő mitől lesz "jó" az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mitől lesz "jó" az ágyban?

Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha este ki kell mennie WC-re, az sosem jelent jót...
2014. jún. 20. 19:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha jól rázza a seggét. Na meg szeret szopni.
2014. jún. 20. 19:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Szeresse a partnerét, okozzon neki örömet.
2014. jún. 20. 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:
ha én szeretek sz"pni és keményebben is szeretem a szexet, perverz vagyok nézem mit élvez és ha ő élvezi akkor én is, benne vagyok szinte mindenben, nem vagyok szégyenlős mert nagyon perverz vagyok, jól mozgok ha kell tudok irányítani, és kimutatom hogy élvezem, akkor ezek szerint én nagyon jó vagyok az ágyban?:P ezt jó tudni :D
2014. okt. 23. 23:07
 15/17 anonim ***** válasza:
utolso szépen leirta. én nőként irom le a véleményem. én imádok szopn. teljesen felizgulok tőle,pillangok szállnak a hasamban,élvezem ahogy a pasi kiadja a nyögö hangokat ahogy élvezi amit csinálok,meg a mikor a kezével lágyan megérint és nyomja a fejem felé,de nem az h lenyomja a torkomon,mert nem vagyok mélytorok.. :) szégyenlősség:meg h nem takargatod magadat,a cicidet,vagy a narancsbőrődet,mert a pasi ha már eljutott odáig h lefekszik veled,nem azzal fog foglalkozni. ne legyél ideges,légy magabiztos,és törödj a sajt élvezeteddel is,kielégüléseddel,sztem ettől a pasik megörülnek,ha pl. te rázod le őket,akkor még többet akarnak belőled. van sok női praktika,amire tapasztalat és beszélgetés során lehet rájönni. jó lenne ha anyuddal,vagy egy férfi ismerősőddel is el tudnál beszélgetni erről. hány éves vagy?
2014. okt. 23. 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ös vok. ja és imádom ha hátulról lök,és érzem a golyoit. na azt nagyon imádom.ahogy csapodik. de anált nem,se lenyelni a g.c.t.
2014. okt. 23. 23:13
 17/17 A kérdező kommentje:

tegnap 23:11

Egy kevéssé tapasztalt hím vagyok :)

2014. okt. 24. 20:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!