Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm ennyire megváltozott?
Szűz volt előttem, és hát kb. két hónapig kb hozzá se lehetett érni. A melleit is nagy durcizva foghattam csak meg, és kb 2 hónap után engedte hogy megujjazzam, de arra hogy ő hozzámnyúljon még 1 hónapot vártam.
Most viszont hogy megvolt az első szex meg ilyesmi, szinte már csak azért akar velem találkozni. Azt mondja hogy neki kevés a szex, mert egy héten egyszer találkozunk plusz ugye a menstruációs hét, tehát egy hónapban 3x szeretkezünk.
Mégis mikor együtt vagyunk hétvégén, 2 menet sem elég neki.
Mondjuk én is többre vágynék nem csak havi 3, de mikor együtt lehetünk végre én nem csak szexelni akarok, hanem összebújni, beszélgetni, stb.
Nekem valahogyan hiányoznak a régi idők, amikor nem csak azért találkoztunk hogy szexeljünk. Így úgy érzem magam mintha nem barátnőm, hanem "dugópartnerem" lenne. De megmondani se akarom neki, mert megértem őt is, viszont miért változott így meg? Szexmániás szerintetek?
Tudom az lenne a megoldás hogy többször találkozunk, de sajnos nem tudunk..
19/F
Sajnos nem megoldható mert sokáig dolgozok, plusz messze is lakunk egymástól. csak a hétvége.
De nekem is hiányzik, nagyon szeretem.
Köszi a tanácsokat egyébként! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!