Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami ötlet arra hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami ötlet arra hogyan "helyettesítsem"?

Figyelt kérdés
az az igasság hogy eléggé szeretek sz.pni.. viszont most nem élek párkapcsolatban. valamivel helyettesíteni lehet? vagy kezdjek bele egy szexkapcsolatba? szerintetek? 20L
2014. máj. 14. 15:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Írj, van ötletem. (komolyan gondolom)
2014. máj. 14. 15:31
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Kutyád van?
2014. máj. 14. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
hmmmm (ha nem troll a kérdés) akkor lehetséges megoldások. 1. fix szexkapcsolat. 2. hozzád közelebb álló fiúk kielégitése 3. shopban egyszer láttam olyan dildót, amelyik úgy van kialakitva, hogy vékony gumicsővel van összeépitve, és a zacsi a "tartály". Ez összenyomáskor folyadékot tud kilövellni. Tehát egy ilyen beszerzése, és műsperma készitése., (tojásfehérje,tej,és nagyon pici só alapos összezutyulása) Ez utóbbit javaslom első körben, és a szexkapcsolatot még B tervnek. Persze a 2-es pont sokkal izgisebb ez tény.
2014. máj. 14. 15:33
 4/16 A kérdező kommentje:
első írj te . köszi a válaszokat :D
2014. máj. 14. 15:35
 5/16 Alterion válasza:

Először is tudnunk kéne hogy férfi vagy e vagy nő...

Ha egy hölgy vagy, nem lenne gond olyat találni aki erre ne lenne kapható. 100-ból 99 férfi elvállalná a szerepet a feladathoz kétségtelenül.

A "helyettesítést" viszont ki kell próbálni, ez csak embertől függ. Van akinek mehet, de van aki csakis és kizárólag húsvér férfit akar hozzá.

Én azt javaslom próbálj ki egy Uborkát, Banánt (természetesen mosd meg előtte =), vagy Műpéniszt / Vibrátort (csak ne kapcsold be mert nem tesz jót a fogzománcnak). Ha ezekkel nem éred el a kívánt hatást akkor egyértelművé válik hogy egy Férfi kell.

Hidd el, nem sok férfi utasítana vissza!

Üdv

2014. máj. 14. 15:36
 6/16 anonim ***** válasza:
Írtam én is de nem válaszolsz! :-(
2014. máj. 14. 15:39
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne találni egy vagy több fiút a haverjaid között aki ne ajánlaná fel szolgálatait.

Dildót meg hiába szopsz, nyilván teljesen más és nem is hiszem, hogy különösebben kielégítő lenne.

2014. máj. 14. 15:42
 8/16 A kérdező kommentje:
nem fogok odamenni egy fiu barátomhoz sem hogy le akarom sz.pni.. na ne vicceljetek :-)
2014. máj. 14. 15:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nyomd le a torkodon a helyesírási szótárat... Mi az hogy IGASSÁG? 20 évesen itt tartasz?
2014. máj. 14. 15:46
 10/16 anonim ***** válasza:

Pedig alig várják hidd el :DDDDDD

2014. máj. 14. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!