Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéltem love.hu-ról egy csajjal az egyik kérdés hatására, aki bejelölte h 18cm a min, megkérdeztem tőle h 16/4-hez mit szólna és azt a választ kaptam, hogy?
..hogy NEM! szóval h próbáljak meg feldugni 1 vibrit magamnak 16-18centivel és máris megérzem az a 20mm különbséget h mennyire rengeteg!
:D most ez komoly h ennyire számít a péniszméret a Nőknek?
nem lehet normális szexuális életem 16/4 mérettel?
.. szerinted én tehetek róla hogy ekkora ? ezt teljesen úgy mondtad, mintha én ekkorát akartam volna.
egyébként ezzel nem hiszem egyedül vagyok, tehát a 18-22cm-es feltételed az országból gondolom nem kevés férfit kilőtt számodra.. aztán kérdés a maradéknak TE mennyire felelsz meg :)
jó neki:)
egyébként leméred v honnan tudod pontosan h mekkorákkal voltál?:)))
és a nők nem felszínesek..:D
Tudod kik szokták ezeket a mérteket megjelölni? A hájas, dagadt nők, akiknek a nagy zsírpárnájuk miatt elveszik 3-4 centi a partner farkából. :D Vagy az ilyen nők tanácsait olvasó tapasztalatlan felszínes lánykák.
17 centis farkam van és vigyáznom kell, mert néha kopogtatok a barátnőm méhszáján. 18-22 cm? :D Pff. A lakosság hány százaléka esik ebbe bele? Vicc...
én nem leszek része ilyen oldalnak, sem hazugságnak.:)
remélem, azért vannak még normális Nők, akik nem péniszmérethez, egzisztenciához kötik a párválasztást..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!