Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 39 éves férfi hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 39 éves férfi hogyan veszi egy 18 éves lány szexuális közeledését?

Figyelt kérdés
Örülne neki?kb. ilyen korban milyen elvárásai lehetnek?Mert én hamarosan nagyon szeretnék vele találkozni.

2014. máj. 14. 11:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Még szerencse, hogy csak szexet akarsz... Ha valaki 18 évesen ennyire nem tud írni, valamint ilyen hülye legyen, hogy ne tudja, hogy egy egyedülálló, "szabad erkölcsű" férfi akar-e szexet, akkor az ne is akarjon mást.

Ez attól függ, hogy mennyire nézel ki jól, mennyire tetszel neki.

2014. máj. 14. 12:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Én pont így voltam a barátnőmmel. Ő 19. én 39. Egy szórakozó helyen lesmárolt és este már nálam szeretkeztünk.
2014. máj. 14. 13:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam, hogy öreg papik is látogatják az oldalt!
2014. máj. 14. 13:07
 14/22 anonim ***** válasza:
az érett férfi nem öreg. öreg a 60-80 éves
2014. máj. 14. 13:08
 15/22 A kérdező kommentje:

Egy 39 éves az minden,csak nem öreg. ;)

Amúgy nagyon köszönöm a válaszokat,azt,hogy utána random

összetalálkoznánk kétlem,mert én Svájcban élek,ö meg Németországban,ja és azért nem írok olyan ,,helyesen'' magyarul,mert

5 éve lakok itt ,és csak németül,angolul és franciául beszélek.

2014. máj. 14. 13:13
 16/22 anonim ***** válasza:
A rokonaim 25 éve élnek az Egyesült Államokban, és tökéletesen beszélnek magyarul.
2014. máj. 14. 13:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdező. Köszönöm hogy kiállsz mellettem. Igen a 39. az nem öreg. Sok fiatal csaj imád velem lenni mert jól megértjük egymást és jó fejnek is tartanak. A szex része is nagyon jól működik! Eddig még nem panaszkodott egyik sem.
2014. máj. 14. 13:21
 18/22 anonim válasza:
az én rokonaim is az USA-ban élnek 30 éve, és ők szinte alig használják a magyart, jobban megértem ha angolul beszélnek, mintha magyarul.
2014. máj. 14. 13:21
 19/22 A kérdező kommentje:

16: Akkor örülj neki. :)

Az is lehet,hogy ök otthon magyarul beszélnek,mi németül.Bár nem értem,hogy ez a téma eleve hogy jön ide...

17: Nincs mit,szerintem aki képes egy ennyi idös férfit le ,,öregezni'',azzal gondok lehetnek.Én jobban élvezem az ennyi idös férfiak társaságát többféle indokból,ezt itt nem írnám le.

2014. máj. 14. 13:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogyan éz ki a csaj.Tini csaj is lehet ronda,igénytelen,kövér,stb...De ha rendben van a bige,csak egy impotens hajtaná el.:)47/f
2014. máj. 15. 10:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!