Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 17-25 éves lányok! Hogy nézek ki? /F (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem én vagyok a képen,hanem egy haverom,akinek elég kevés az önbizalma,ezért,ha pozitív válaszok jönnek,akkor megmutatom neki,ha nem,akkor nem.Csak őszintén!;)
1.Szerintetek hogy néz ki?
2.10-es skálán mennyi? szerintetek? (10 a nagyon helyes 1 a bűnronda)
3.Szerintetek hány éves?
4.Külsőségeket tekintve járnátok-e vele?
Kort is írjatok légyszi!Előre is nagyon köszönöm a normális és kultúrált válaszokat! :D
2014. máj. 14. 00:08
11/17 A kérdező kommentje:
#9:Szerinted hogy néz ki?Illetve 10/?
2014. máj. 14. 01:10
12/17 anonim válasza:
Szerintem jó néz ki, 8/10, olyan 19-nek tippelném. Picit vékonykának tűnik, lehet, hogy csak az ing teszi, de amúgy ha leszólítana, nem küldeném el.
13/17 anonim válasza:
A fogát figyeljėtek!
Probálja álcázni...
14/17 anonim válasza:
9:
Nem szeretek így pontozni, a szépséget sose lehetett ez alapján szubjektíven kimutatni, de mint írtam ég és föld, kb. őt lehetne mondani a normális férfi kategoriának a maga korában. :D
15/17 anonim válasza:
Egész jó, normális stílus, igényesnek tűnik.
7-8
19-20
Talán
16/17 anonim válasza:
7 pont, talán 18 éves, összességében nem rossz! De ez nem jelent semmit, a minimum, hogy udvarias legyen... 16/L
17/17 anonim válasza:
Szerintem helyes, 9 pont. :) 18-20 között tippelem. Ha idősebb lenne, szívesen megismerném. 21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!