Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiss-Kárpáty Ildikó kérdése:
Csak fiatal lányok űzik az anált, vagy a 40 feletti hölgyek is kedveskednek ezzel a partnerüknek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 22:41
1/11 anonim válasza:
idősebbek szülés után már nem igazán
kilóg, ereszt már a belük
2/11 anonim válasza:
Én eddig csak 40 feletti nővel csináltam, ,fiatal csajok közt nem találtam anál kedvelőt sajnos. 36F
3/11 anonim válasza:
párom azt mondja, csak 20-as csajokkal csinálta eddig
4/11 anonim válasza:
Már volt egy gyerek mire kipróbáltuk. Bejött, bár még messze a 40 :D
5/11 anonim válasza:
Nincs sok köze az életkorhoz !
A fiatal lányok inkább azt hiszik, hogy ma már alap az anál.
6/11 anonim válasza:
Szerintem szülés után lehet csak igazán kedveskedni vele. Amikor a punci már óhatatlanul tágabb valamennyire, akkor jól jön a másik, szűk lyuk, ami olyan érzetet kelt, mintha az anyuka szűz lenne még mindig. Remekül fel lehet dobni a szexuális életet vele, a pasik egészen megvadulnak tőle. ;)
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem minden esetben azért akarjuk az anált mert az szűkebb,hanem mert egyszerűen izgat. Az érintése,látványa és alkalmanként a behatolás.
8/11 anonim válasza:
Utolsó: így van. Egyszerűen izgató a tudat, hogy a popsijába tolom bele.
9/11 anonim válasza:
20 és 40 közt simán találni análkedvelő nőt--szerintem. 40 felett már szerintem nem érdekli a nőket annyira.
10/11 anonim válasza:
ma 14:30!
Szerintem a te válaszod a régen házas vagy a maradi nőkre vonatkozhat.
40 felett is simán elkezdheti valaki ha változás áll be az életébe és nyitott az új dolgok felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!