Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Élvezné a párom a szexet ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezné a párom a szexet ha ilyen méretem van?

Figyelt kérdés

Van barátnőm még nem feküdtünk le. Mindketten szüzek vagyunk én 22 éves. A péniszem kb 14 cm és főleg emiatt nem mertem csajozni. Olvasva sok választ ez egy átlag határ eset lehet de nem is tudom. Ránézek és nekem egyszerűen kicsinek tűnik, használhatatlannak. Ránézek barátnőm szép formás fenekére és egyszerűen nem tudom hogy egyáltalán elég lenne e neki. Úgy értem a nagy fenék miatt akadályba ütközhet a férfi így nehezebb betolni teljesen a péniszt és lehet még ez a 14 cm menne se be teljesen. Így vagyok lovagló pózzal is, egyszerűen a barátnőm nagynak tűnik az én farok méretemhez. De nem csak ő hanem a legtöbb nő, szóval a farkam lehet kicsi.

Bocsi, hogy sokat írok csak sokat agyalok ezen sajnos, komplexusom van miatta. Valaki érzett már hasonlóan? Ki lehet használni jól ezt a méretet?

2014. máj. 13. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

5 centi az vastag, nekem is annyi, és azt mondják rá!

Egy prosti mondta nekem, h 14-18 cm a legjobb méret, és ne parázzunk a méreten, a nagyobb meg nem jobb, hanem nem is szeretik!

2014. máj. 13. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, emiatt nem kell aggódnod! Először is fogadd el önmagad! Másodszor, rengeteg olyan póz van, ahol a lány mélyebben érezheti a pasit. Nektek is ezeket kell kipróbálni.

Tudod van az a "mondás", hogy hiába van valakinek nagy nagy, ha nem tudja használni, akkor nem ér semmit...

Vagy van a kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni. :)

Barátomnak is átlagos, neki is kb. 14 cm. Nekem tökéletes, én nem is vágyok nagyobbra... amikor kutyapózban jobban behajolok, olyan mintha 20 cm lenne legalább :D

Szóval: ne féljetek, ismerjétek meg egymás testét!

2014. máj. 13. 22:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Biztos hogy meg fog felelni neki. Főleg mert szűz még. Egy szűz lánynak pont jó ez a méret. És ha nem figyelsz oda még ezzel a mérettel is lehet fájdalmat okozni és lehet neki kellemetlen. Úgy hogy nyugodj meg.
2014. máj. 13. 22:38
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem kicsi lenne, de az én vagyok
2014. máj. 13. 23:42
 15/17 anonim ***** válasza:
A férjemé is 14 és bizonyos pózoknál így is túl mélyre tud vele hatolni. nem akarnám, hogy nagyobb legyen. Amúgy is baromira mindegy. A legtöbb lány úgyis csak a csiklónál élvez el, oda elég a nyelved, vagy a kezed is :)
2014. máj. 26. 12:16
 16/17 anonim válasza:
Nem mindig a méret a lényeg.Ha szeret akkor nem lehet gondod ebből adódóan.
2014. jún. 24. 14:59
 17/17 anonim ***** válasza:
A 14 cm az nem "határeset", hanem a leggyakoribb farokméret hazánkban. Más férfiak is ezt ajánlják.
2014. jún. 24. 15:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!