Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miféle nő vágyik napi 4-5 szeretkezésre?
Figyelt kérdés
meg úgy egyáltalán...2014. máj. 13. 19:44
13/22 anonim válasza:
Ha a pasid jól csinálja, akkor még szép, hogy ennyire kívánod!
14/22 anonim válasza:
Nem tudom, hogy tudnék-e napi 4-5× 3 órát dugni:DDDD 26/F
15/22 anonim válasza:
Úhhh ahogy leírtad a tulajdonságait, nagyon érdekel a csaj! Hol találok ilyen csajt? Imádnám napi 4-5x kibilincselném az ágyhoz, és szét kényeztetném, dugnám az agyát!!! :D
Az Én barátnőm csak heti ennyit bír, sőt heti 2-3 is elég neki... Nem bírja a kemény rendszeres szexet, mindig szétszerelem és totál bealszik szex után. :D 30+f
16/22 anonim válasza:
Amilyen én is vagyok, a párom imádja :))
17/22 anonim válasza:
Én is sokra vágyok. De nem így, hogy 4-5/nap, hanem mondjuk napi 3 óra, szépen elosztva :) Vagy akár egybe... És nem vagyok se nimfomán, se kielégületlen. Csak kívánom :)
18/22 anonim válasza:
Mifele no lehetek en akkor basszus? Kezdjek aggodni? Vagy ragjam le a kormom?? :'(
De egyebkent csak akkor vagyik ra ennyiszer egy no,ha a pasi nagyon tudja a dolgat. ;)
19/22 anonim válasza:
Olvasom a kommenteket és irigykedek. Nekem is kell egy ilyen nő! :)
20/22 anonim válasza:
Én!!! Volt barátommal napi 8 volt a rekord :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!