Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti lefeküdnétek vele ebben az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek vele ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel egyetemre jártok és egy vizsgára készültök de nem tudtok semmit. Azonban van egy ellenkező nemű csúnyácskább kinézetű egyén aki bárkinek segít a vizsgában ha lefekszik vele. Ti lefeküdnétek vele a biztos jó jegyért? Kort és nemet. :D
2014. máj. 13. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lol mennyi ribi:D Aszem akkor ezután ily módon is kamatoztatom a tudásom..:D
2014. máj. 13. 18:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam még olyannal aki ilyesmit vállalt volna. Én viszont rendszeresen korrepetálok és csomó srác mondta hogy, magyarázzak neki és ő cserébe úgy elégít ki ahogy akarom... őőőő ok. :D Mondjuk én nem vagyok csúnyácska... És nem fekszem le random arcokkal :) szóval köszi a válaszokat csak kíváncsi voltam
2014. máj. 13. 20:18
 13/14 anonim válasza:

biztosan nem!

Nem alapozhatod erre az egész jövődet. Ha később a munkádban is úgy adódik,hogy valamit nem tudsz,akkor rögtön feküdjünk le a főnökkel? :D Old meg másként!

2014. máj. 13. 21:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem küzdök ilyen problémákkal de köszönöm a választ kedves utolsó. :D Én általában a másik oldalon állok, aki mindent tud és jönnek hozzá segítséget kérni
2014. máj. 13. 23:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!