Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejön ha a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejön ha a lány egy kicsit perverz?

Figyelt kérdés

2014. máj. 13. 03:01
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
ti milyen perverziónak örülnétek és milyennek nem?
2014. máj. 13. 03:09
 2/25 anonim ***** válasza:
bármi jöhet
2014. máj. 13. 03:17
 3/25 anonim ***** válasza:
Én már jobbnak látom, ha nem írok semmit. :) Ne zavarja a lábfétis oszt ennyi.
2014. máj. 13. 03:21
 4/25 anonim ***** válasza:
persze hogy bejön :)
2014. máj. 13. 03:21
 5/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon is jó. Elég kalandos lehet vele egy-egy éjszaka néha és tuti nem unatkoznánk :) Nemhogy bejön, hanem egyenesen imádom..
2014. máj. 13. 03:24
 6/25 anonim ***** válasza:
ó csapja ki lábbal....
2014. máj. 13. 03:33
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Van ami beteges perverzio van ami erdekes van ami brutalis..egyszer egy csajszival voltam aki szerinetm elotte valami barom hapsival volt mert acsajszit ugy atnevelte hogy kerte hogy pisiljek a szaba mert az az izgi sot azt kerte hogy merev hancur leccel uljek a hasara es amikor szopik en meg kakaljak a hasara szovalbeteges dolgai voltak es akart nekem is a testemre szarni meg pisini a szamba de aztan ott hagytam pedig egy nagyon elegans es reprezenataiv csaj volt...aztan egy baratom kavart vele de az is ott hagyta ezert pedig elotte hogy irigyelt engem en meg mondtam hogy jaj te ez a csaj tul sok..nekem de o en uatnnam elobb ott hagyta mert ejjel alvasnal acsaj a hasara kakilt meglepibol..annyi volt keszen lett befejezve..meg szerencsem volt hogy velem ezt nem tette meg...ez mar szerintem betegesen perverz dolog vagy en vagyok hulye?
2014. máj. 13. 05:26
 8/25 anonim ***** válasza:

Basszus, egy igazi kincs az ilyen nő! Bárcsak én is találnék egy ilyet!!!

2014. máj. 13. 05:31
 9/25 anonim ***** válasza:

perszehogy bejön.

miért, te az vagy?

2014. máj. 13. 07:38
 10/25 anonim ***** válasza:

te #7!

a kérdés úgy szólt, hogy ha KICSIT perverz, s nem úgy, hogy ha Maugli nösténye

2014. máj. 13. 07:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!