Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szépnek tartjátok a saját nemi szerveteket?
Figyelt kérdés
Kaptatok már rá dicséretet vagy kritikát másoktól?2014. máj. 13. 00:56
21/46 anonim válasza:
Szinte kivétel nélkül azt mondták eddig, hogy nincs vele baj. Mármint aki képről mondott véleményt, élőbe még senki nem látta. :))
Szerintem is rendben van, annyi, hogy szerintem lehetne nagyobb. Max a vastagság, amire azt mondom ok ( 4,1 )meg ugye a forma. Egyenes, nagyon kicsit felfelé görbül és középtájt vastagabb.
Herékkel is ugyan úgy vagyok, nincs vele baj, de valahogy ott is azt érzem, hogy jobb lenne picit nagyobb. :)
22/46 anonim válasza:
Hát, amire használom, arra tökéletesen megfelel. Vizelésre. :D
23/46 anonim válasza:
tetszik a lányoknak, szép. illik a szájukba
24/46 anonim válasza:
kérdező, te ugye homokos vagy? a szépségideálod azt mutatatja
25/46 A kérdező kommentje:
én csak a makkot szopom, mert ha mélyen beveszem akkor rám jön a hányinger és oda a feeling, a herék szépsége nálam alapvető fontosságú
2014. máj. 13. 01:46
27/46 A kérdező kommentje:
Csak már annyira unalmas a fiúktól a méret téma, pár centin elmélkedünk itt már évek óta. Egy lánynál se az számít nektek hány centi magas, hanem tetszik vagy nem. Mégis folyton ezt kérditek
2014. máj. 13. 01:52
30/46 anonim válasza:
Nekem tetszik a sajátom. Mert különleges. Lányok eddig nem panaszkodtak a mostani párom meg egyszerűen oda van érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!