Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek szerint a b*ziság szabadon választott, mások szerint betegség. Most akkor melyik?
Valójában, abszolúte nem érdekelnek a melegek, azt csinálnak amit akarnak, csak 1 dolog nem tetszik ha ezt utcán nyilvános helyen teszik.
Azon kívül meg mindenki úgy él ahogy akar.
Egyáltalán nem szabadon választott!
Egyes kutatások szerint a gének sérülnek és ez is közre játszik abban hogy melegek lesznek.
De szerintem a melegséggel semmi baj nincs.
Nem önszántukból lesznek melegek!!
Fiúknál legnagyobb részt genetikai hiba, lányoknál állítólag nem. Mondjuk én nő vagyok, és nem hiszem hogy valaha is hozzá tudnék nyúlni egy nőhöz úgy.
A normális melegekkel amúgy nekem sincs bajom, csak akik mutogatják ezt.
Genetika ide vagy oda, a természetben hímnek és hímnek nem lehet utódja, vagyis az a 2 leszármazotti ág hibás, és kihalásra van ítélve.
Felőlem aztán lehet kódolva meg lehet választani is, a vérvonal megszűnik, mivel egyik hím se képes a terhességre és az utód kihordására.
Az, hogy az embereknél van örökbefogadás, meg béranyaság... már más kérdés.
na lehet leszavazni!
9-es és akkor mi van??!
nem kell hogy mindenkinek legyen gyereke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!