Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm emiatt nem fogja majd azt hinni, hogy nem szeretem őt eléggé? Valójában pont az ellenkezőjéről van szó, de sokkal fiatalabb nálam és nem akarom hogy bármiről is lemondjon miattam és engem tényleg nem zavarna mert biztos vagyok az érzelmeiben
az amerikai állam nem kétes hírforrás, sem a megcsaló nő lánya. maradj az aberrációidnál és találj mellé ideológiát. csak ne légy pedo, mert még azt is megmagyarázod Mohameddel
sötét
A kérdésedet rossz helyre írtad. Látod, 99 ember köpköd rád, csak egy áll melletted. Én :)
Jó, hogy említetted Buddhát. :) Rá is lehetne morogni, hogy a spirituális útért elhagyta a családját. De miután megvilágosodott, példamutatóan élt. Neki sikerült.
Vallások közül egyébként a buddhizmus az egyetlen, amelyik arra buzdít, hogy légy szabad és ne elégedj meg a teremtettséggel, hanem vállald fel teremtő mivoltodat és ne csúszkálj a sárban. A filozófiák közül pedig az egzisztencializmus foglalkozik csupán a lét alapkérdéseivel: szembenézés a halállal / megsemmisüléssel és ezáltal autentikusan élni, a szabadság megvalósítása (elengedése a belénk sulykolt ostobaságoknak), az elválasztottsággal szemben a szeretet megvalósítása, és a világ céltalanságával szembehelyezni saját életcélunkat, amelynek túl kell nőnie önmagunkon.
#44: "Jó, hogy említetted Buddhát. :) Rá is lehetne morogni, hogy a spirituális útért elhagyta a családját. De <miután megvilágosodott, példamutatóan élt.> Neki sikerült.
<Vallások közül egyébként a buddhizmus az egyetlen, amelyik arra buzdít, hogy légy szabad és ne elégedj meg a teremtettséggel, hanem vállald fel teremtő mivoltodat és ne csúszkálj a sárban>."
Tudod te egyáltalán mi az a buddhizmus? Olvasgass egy kicsit róla, aztán prédikálj kérlek. Szerintem nem véletlen az a 99%.
"Helyes cselekvés - magatartás, külső cselekvés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
A testtel elkövethető káros tettektől, érző lények elpusztításától, ártástól, nem adott dolog elvételétől és helytelen szexuális viselkedéstől, a vágyak mértéktelen kiélésétől való tartózkodás. Manicheista értelemben a kéz és az öl pecsétje tartozik ide.["
71es, te sötét. nem te vagy az a magyar buddista tanító aki homokos és a tanítványait dugta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!