Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm emiatt nem fogja majd azt hinni, hogy nem szeretem őt eléggé? Valójában pont az ellenkezőjéről van szó, de sokkal fiatalabb nálam és nem akarom hogy bármiről is lemondjon miattam és engem tényleg nem zavarna mert biztos vagyok az érzelmeiben
Először beszéld meg a barátnőddel, hogy mit szólna hozzá, hogy ha randit szerveznél az edzőtársaddal. Beszéljétek meg, hogy mi az ameddig elmehetnek, és ha szexre kerül a sor, akkor hogyan (gumival, stb.).
Ha igent mond, akkor kérdezd meg a néger srácot, hogy benne lenne-e.
Aztán szervezzetek egy közös beszélgetést, ahol tisztáztok mindent. Azt is, hogy bárki bármikor visszaléphet.
És ha ez mind megvan, akkor elengeded vele.
Hármasban szerintem egyébként sokkal jobb lenne, bevonva a néger srácot. A barátnőd is biztonságban érezné magát.
Gratulálok a bátorságodhoz, a nyitottságodhoz!
Az a szerelem, vagy szeretet, amely nem társul szabadsággal, önző és birtokló.
Privátba írhatsz, hogy alakultak a dolgok!
10es: ha engem izgatnak a nagymellű nők,akkor csak akkor hozom ezt fel a páromnak ha ki is szeretném próbálni a szexet eggyel..Amennyiben teszem fel megemlíteném neki,hogy egy ilyen csajt egyszer ágybavinnék,és azt mondaná hogy mondjuk vegyünk be egyet harmadiknak örülnék neki.
Őt sem vacsira akarom küldeni a sráccal hanem felhívni hozzánk és közösen ünnepelni,de persze előtte mindent megbeszélni a párommal.
" csak akkor hozom ezt fel a páromnak ha ki is szeretném próbálni a szexet eggyel"
Értelmes ember meg nem csak azt mond el a párjának, amit feltétlen ki szeretne próbálni, hanem beavatja a gondolataiba, érzéseibe, fantáziáiba.
12 es: nagyon hasonlóan gondolkozunk ,köszönöm.
A srácot már megkérdeztem ő örömmel benne lenne én arra gondoltam hogy a srác előtte csináltatna egy tesztet ( nemi betegségekre) és akkor nem kéne a gumival vacakolni ami sokszor illúzió romboló hatású tud lenni.
vesztes vagy,a 12es ezzel a papolással meg hányingert hozta rám.
ne csodálkozz ha lelép egy pasival a csajod...alázkodó.:) egy férfi nem ilyen.
Igen, a teszt jó ötlet. És persze ő is kérhet tesztet.
Igen, hasonlóan gondolkodunk.
Okosan csinálod, hogy olyan embert vonnál be, akit ismersz. Idegent én se hoznék be a kapcsolatunkba, se férfit, se nőt harmadiknak (így állapodtunk meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!