Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm emiatt nem fogja majd azt hinni, hogy nem szeretem őt eléggé? Valójában pont az ellenkezőjéről van szó, de sokkal fiatalabb nálam és nem akarom hogy bármiről is lemondjon miattam és engem tényleg nem zavarna mert biztos vagyok az érzelmeiben
Figyelt kérdés
Barátnőm elmondta hogy nagyon izgatják a néger pasik, de persze nem fogja kipróbálni mert én sokkal fontosabb vagyok neki. Azon gondolkoztam, hogy közelgő szülinapjára szervezek neki egy randit egy fekete sráccal (egyik edzőtársam), persze előtte megbeszélem barátnőmmel.2014. máj. 12. 13:08
3/54 anonim válasza:
spec én megsértődnék .....
ha téged szeretnélek akkor eszem ágában sem lenne h megcsaljalak még ha áldásod is adnád rá
én nem tudnék tükörbe nézni utána...
4/54 A kérdező kommentje:
3as: én megértelek,de ő hozta szóba hogy nagyon izgatják a fekete férfiak és ezért gondoltam hogy akkor biztos örülne neki ha kipróbálhatná.
2014. máj. 12. 13:14
5/54 anonim válasza:
Mással rendezni randit a barátnődnek?
Az az, üsd a szöget a koporsóba!
6/54 anonim válasza:
Erről az Emanuelle filmek jutnak eszembe, ahogyan a kis ártatlan nőcikét a nagy tapasztalt vén róka bevezeti az "igazi" szerelem rejtelmeibe... ...pasikkal dugatja, meg narkóval nyomatja... :-)
7/54 anonim válasza:
Átlag emberi értékekből kiindulva nekem ez nagyon bizarr, nekem nem férne bele, egy őszinte szerelmi-érzelmi kapcsolatba. Max. egy laza haveri, vagy most divat barát-szex extrakkal..kapcsolatba beleférne, hogy a szex-barátom ilyet felajánl, de hogy a szerelmem..mondjuk az is furcsa, lenne ha egy szerelmi kapcsolatban a párom más emberekre csurgatná a nyálát.. valami itt nagyon nem müködhet.
8/54 A kérdező kommentje:
6: nem akarom pasikkal dugatni,nem én tettem a javaslatot,de ha már ő felhozta miért kéne hogy lemondjon a kipróbálás lehetőségéről?
2014. máj. 12. 13:16
9/54 anonim válasza:
Kérdező,
Nem ugyanabban a világban élsz, mint a válaszolók.
Nem érted meg, alap értékrendbeli különbségek vannak itt.
Azt csinálsz, amit akarsz, majd megtanulod a saját bőrödön.
10/54 anonim válasza:
Tegyük fel hogy téged nagyon izgatnak a nagy mellű nők, de a barátnődnek kicsi van, te mit szolnál ha szülinapodra randira küldene egy nagy mellű nővel?? Nem esne szarul? Nem éreznéd úgy hogy nem is érdekli hogy mással vagy? Te tökkelütött!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!