Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuknak fanszőrzet epilálás gáz vagy lehetetlen?
Figyelt kérdés
a fiuk mért nem epilálják? nincs olyan hogy ferfi epilator?2014. máj. 12. 00:13
1/20 anonim válasza:
A zacsinál az kicsit fájdalmas lenne. Marad a borotva...
2/20 anonim válasza:
Én szívesen epilálnám, de nincs hozzá gépem. Sokkal tovább finom és puha maradna.
3/20 anonim válasza:
Szerintem be is szarnék, inkább nem.
4/20 anonim válasza:
Van aki epilálja, nem lehetetlen, leszámítva a heréket persze. Csak a borotválás, gyantázás népszerűbb.
5/20 anonim válasza:
ha leiötözöd, és nem zavar az ordítás akkor lehet, h menni fog.
Persze vam megoldás: szájba gumilabda, vagy valami hangtompító, esetleg lidokain a farktőbe
6/20 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy te láttál-e már férfi fanszőrzetet közelről? :-)
7/20 A kérdező kommentje:
herénél lehetetlen?? én pont ott akarom mivel borotválni nem lehet...
2014. máj. 12. 00:28
8/20 anonim válasza:
Én simán le tudtam eddig szedni borotvával a heréknél. 3-4 napig szép sima marad. Csak meg kell húzni a zacskót, hogy feszes legyen. :)
Kezdem már érteni mi volt célja Berkinek.
9/20 anonim válasza:
Megoldható, csak össze is sz*arnád magad ahogy a herékhez érsz. a többi helyen nem vészes annyira
10/20 anonim válasza:
Tul laza a bor, nem birod elegge kifesziteni ---> rohadtul fajna.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!