Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok akiknek van barátja!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek van barátja! Ti hogy oldjátok meg a szőrtelenízést?

Figyelt kérdés
A borotvával az a baj, hogy gyorsan visszanő utána, és ez együttalvásnál probléma, hogy ha a napom vele töltöm reggeltöl, és eate még ott is alszik akkor már kicsit szurós lesz akkorra.. Ti hogy oldjátok meg? Gyantázzátok? vagy a párotokat nem zavarja ha picit szőrös?

2014. máj. 12. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
En borotvalom de megesik ha ugy fekszem le vele ha nincs annyira leszedve azt mondta ot nem zavarja. Es igen altalanban a pasikat nm szokta zavarni. Vagd olloval fazonra es kesz
2014. máj. 12. 00:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát én most csöppentem bele egy kapcsolatba, 3 hónapja tart, és én előtte gyantáztattam, intim helyen meg a teljes lábam. Mióta együtt vagyunk, átálltam a borotválásra, de utálom, mert nekem sűrűsödik tőle a szőröm. Úgyhogy intim részen elkezdem növeszteni picit, hogy a gyanta levigye, a lábamat meg epilálni fogom, és mikor megyek intimet gyantáztatni, azt is megcsináltatom. Én most ezt találtam ki...:)
2014. máj. 12. 00:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Este szoktam zuhanyozni, ha a barátommal alszunk, vagyis ez nem probléma. (Ha reggel is zuhanyoztam előtte, maximum kétszer zuhanyzom egy nap, na bumm, nem fog lerohadni a bőröm tőle.)

De amúgy volt már, hogy látta / érezte az 1 napos kinőtt szőrt és azt mondta, egyáltalán nem vészes. Azért én általában leborotválom, talán 1-2 alkalommal fordult csak elő, hogy nem tettem.

2014. máj. 12. 00:18
 4/14 anonim ***** válasza:
5naponta epilálok....Van hogy 3,van hogy 7 naponta.(kar,láb teljes, punci teljesen,hónalj)
2014. máj. 12. 00:33
 5/14 anonim ***** válasza:
2 hétig nem borotváltam és semmit sem szólt. Egyszerűen nem zavarja, nem érdekli, csak ha már nagyon nagy, de olyan sose lesz, mert azt én se szeretem. Mondjuk mi együtt élünk és idősebbek vagyunk (26-26)
2014. máj. 12. 00:52
 6/14 anonim ***** válasza:

A menzesz utáni napokban szoktam gyantáztatni. Utána teljesen sima mindenütt, két hét után kezd csak szőrösödni, de egyáltalán nem szúr úgy mint amikor borotváltam. Pont mire kinő, jön az újabb havi, akkor úgy sem tudunk szexelni, aztán megint a gyanta. Nekem ez nagyon jól működik.

17L

2014. máj. 12. 09:08
 7/14 anonim ***** válasza:
En borotvalom es van mikor 3-4-5 napot vagyunk egyutt es kozben nem szoktam. Nem zavarja hisz nem 10 centis szorrol van szo:D
2014. máj. 12. 09:11
 8/14 anonim ***** válasza:
borotvát használok mindenhol, de ha nincs kedvem 2 hétig hozzá, az se zavarja, amíg nem selymes és simogatható a lábszőröm addig őt nem érdekli.
2014. máj. 12. 10:28
 9/14 anonim ***** válasza:
En borotvaval szoktam. Es nalunk is van olyan h ott alszik. Soha nem mondta hogy baj h egy kicsit szoros. Mielott jon mindig megcsinalom. kb. 3 napot van itt. de szerintem nem olyan nagy a szor h baj lenne.
2014. máj. 12. 12:12
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Baj van divatmajmok! Szombaton voltam együtt egy jó szőrös puncijú nővel és nagyon jó volt! Lehet, hogy bennem van a hiba?
2014. máj. 12. 17:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!