Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis mérettel rendelkező fiú/férfi nem reménykedhet boldog párkapcsolatban?
Lesznek akik nagyon fogják utálni a kérdésemet, mert unják, utálják már ezt a témát, bocsánat.
Nem merek lépni, nem merek ismerkedni lányokkal. Így volt ez mindig, szóval szűz vagyok. Folyton az jár a fejemben hogy nem tartana férfinek, és elhagyna, kinevetne, beégnék.
Mi a véleményetek,tapasztalatotok?
"Gyerekes hülyeség ezzel foglalkozni"
Te foglalkozol vele én csak teszem a dolgom és válaszolok a gyerekes hülye kérdésre.Arról nem tehetek hogy te csak egy bizonyos választ fogadsz el és ami nem tetszik neked az már nem is válasz szerinted.
Utálom magam miatta de nem bírom ki. Milyen választ adtál ? Leírtad, hogy: Inkább azt unjuk hogy ez a 21013kérdés ami ugyanerről.
Ezt te értékelhető, ténylegesen a kérdésre adott válaszként könyveled el? Borzasztó, ne haragudj.
Az a baj, hogy rossz irányból közelíted meg a problémádat.
Ha boldog párkapcsolatot, kielégítő szexet akarsz, akkor szeretkezni kell megtanulni. A szerelmet keresd és az igazi partneredet, aki téged viszont szeret. Ha ezt megtalálod, a kérdésednek már nem lesz értelme.
Kedves utolsó válaszoló. Igen párkapcsolatot szeretnék, azt és semmi mást, érzelmekkel, szerelemmel, csókokkal. Én ezekre vágyom nagyon.
Nagyon köszönöm a hozzászólásodat :)
Köszi :) Az oké hogy normális, próbálom is elfogadni csak...
Most van egy lány akivel úgy néz ki összejövünk, már elég komoly a dolog. Attól az egytől félek hogy nem lesz számára élvezetes a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!