Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted gáz az, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted gáz az, ha nem tudom teljes értékű nőnek tekinteni azt, aki képtelen orgazmusra?

Figyelt kérdés
Nekem fontos, hogy egy nő képes legyen elmenni. Ha nem képes, csak kín szenvedés a szex vele.
2014. máj. 11. 21:31
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
90%

Elég szánalmas, sivár életed lehet ilyen felfogással.

Egyébként meg nem gondolod, hogy a szexet orgazmus nélkül is lehet élvezni?

Szánalmas vagy.

2014. máj. 11. 21:47
 12/59 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy pont emiatt az elgondolásod miatt nem tudott elélvezni. Engem is rohadtul fusztrálna, ha a pasim az alapján értékelne, hogy elélvezek-e vagy sem. Még ha alapból képes is vagyok rá, elég lelombozó lenne így szexelni, hogy közben azon görcsölök, hogy "jaj muszáj sikerülnie, különben még én vagyok leb.szva, hogy nem vagyok tlejes értékű nő." Kérdező, nézz magadba picit.
2014. máj. 11. 21:47
 13/59 anonim ***** válasza:
100%
De a te élvezetedet gyakorlatilag nem befolyásolja, hogy a nő elélvez-e. Max. a hiúságodat legyezgeti. Persze ha szeretjük a másikat, akkor örömet akarunk neki okozni, kielégíteni, de ha ezzel piszkálod vagy emiatt nem tekinted teljes értékűnek, az már nem szeretet. 23/L
2014. máj. 11. 21:48
 14/59 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, frusztrált itt pár ember. Nem direkt van ez, de komolyan csajok, titeket nem lombozna le, ha a pasi képtelen lenne elélvezni veletek aktus alatt? Oké, hogy ezt ti könnyen megoldanátok, mert kivered neki. De vannak olyan nők, akikkel bármit csinálsz kézzel szájjal, akkor sem élvez el. Ez a nő is ilyen, mesélte is h senkivel sem élvezett még el pedig jobbnál jobb pasikkal volt.
2014. máj. 11. 21:50
 15/59 anonim ***** válasza:
92%
Ja,tuti nem benned van a hiba-.-
2014. máj. 11. 21:51
 16/59 A kérdező kommentje:
Hát te ha nekem mondja a csaj h senkivel sem tudott elélvezni akkor miért pont velem tudna te gyökér? nem bennem van a hiba.
2014. máj. 11. 21:54
 17/59 anonim ***** válasza:
94%
Én vagyok gyökér,de te nem tudsz orgazmust okozni a csajnak.. Taps...
2014. máj. 11. 21:58
 18/59 anonim ***** válasza:
92%
Nrked nem való nő, te kutya!
2014. máj. 11. 21:59
 19/59 anonim ***** válasza:
92%

nemkevés ilyen nő van? érdekes, volt hogy 1 évig tartott, de nekem minden nőmnek volt orgazmusa. mert nem ilyen béna p cs vagyok mint te kérdező!

30+F

2014. máj. 11. 22:00
 20/59 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, de bizony benned van. A gondolkozásodban. Én, ha tudnám magamról, hogy tényleg odaadó és szenvedélyes vagyok az ágyban és több pasit is kielégítettem már, de ezt az egyet nem tudom, akkor én azt gondolnám, biztosan pszichés okai vannak. Ha pedig szeretem őt, akkor nem tartom kevésbé értékes pasinak, hanem segítek neki feltárni a probléma nyitját és megoldást keresni, hogy neki is jó élmény legyen a szex.

Kicsit szállj le a magas lóról, és ne csak a szex alapján ítéld meg az embereket.

2014. máj. 11. 22:02
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!