Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted gáz az, ha nem tudom teljes értékű nőnek tekinteni azt, aki képtelen orgazmusra?
Figyelt kérdés
Nekem fontos, hogy egy nő képes legyen elmenni. Ha nem képes, csak kín szenvedés a szex vele.2014. máj. 11. 21:31
1/59 anonim válasza:
Valószínűleg nem az ő hibája ha nem megy el. hanem a tiéd.. saját hibádból akarod lenézni? Szánalmas
2/59 anonim válasza:
Esetleg, vázolhatnád, hogy azért nem tud mert te vagy a béna vagy azért mert amúgy se.
3/59 anonim válasza:
Én sem értem őket, hogy egyáltalán így hogy mernek belemenni egyetlen kapcsolatba is. Tilos lenne nekik, mert igy valóban az van mint amit irsz és tönkre tesznek vle egy embert, ez pedig randa dolog.
4/59 anonim válasza:
Én meg nem tudom hogyan nevezheti magát az is férfinek, aki képtelen ezt megadni a nőnek.
- egy felháborodott férfi
5/59 anonim válasza:
Arra nem gondoltál még, hogy esetleg benned van a hiba, vagy abban amit és ahogyan csinálsz????
6/59 A kérdező kommentje:
Velem minden oké volt. Volt egy ilyen nőm, de rájöttem, hogy nekem olyan kell, mint a többi barátnőm, aki képes elmenni. Frusztrált az, hogy sajnos ő olyan volt, h nem tudott elmenni senkivel.
2014. máj. 11. 21:34
7/59 anonim válasza:
szegény csaj csupa olyan bénával volt együtt, mint te...
és elbasztátok az önértékelését is
8/59 A kérdező kommentje:
Na álljon meg a menet emberek! Arra senki sem gondol, hogy vannak nők nem is kevesen, akik képtelenek orgazmusra. Persze ilyenkor egyszerű a kérdezőt leoltani. Nevetséges.
2014. máj. 11. 21:36
9/59 Költőnő? válasza:
az a nevetséges, h te ezért nem tekinted teljes értékű nőnek
10/59 A kérdező kommentje:
Költőnő mert te hosszútávon élveznéd azt, ha egy pasi nem tudnak rendesen megdugni, hogy elélvezz, ha már képes vagy rá? Mert ez kb ugyanaz.
2014. máj. 11. 21:43
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!