Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már / ismertek olyan lányt, aki imádja belenyomni a lábát fiúk szájába?
Figyelt kérdés
Egyszer láttam ilyet filmben, és elég izgalmasnak tűnt.2014. máj. 11. 16:29
31/111 anonim válasza:
Hát, én szivesen a volt barátom pofájába lépnék, és jól meg is taposnám a piszkot :)
32/111 anonim válasza:
Egyszer a neten láttam, hogy egy karatés nő a legyőzöttet tovább alázva a lábával izgatta, és a lába is belekerült a vesztes szájába. Fura, de izgalmas volt...
33/111 anonim válasza:
Hat ilyen gondolom csak a megrendezett filmekben van, az elet mar azt is nehezen ismetelne, hogy a karates csaj agyonrugjon egy sracot :)
35/111 anonim válasza:
#32 akkor ajánlom keresőbe nyomasd be ezeket a szavakat: mixed wrestling foot worship, karater girl femdom foot worship, judo girl femdom foot worship
tessék itt egy hasonló videó:
....
Én is szeretem ezeket a dolgokat, szívesen átélném egyszer egy erős lánnyal. De hát nem lehet ilyet találni, aki erre rávehető. Bár az ex barátnőmet rátudtam venni, hogy birkózzunk és hagytam, hogy legyőzzön.
36/111 anonim válasza:
Amúgy igen a #33 nak van igaza. Én vékony vagyok mégsem volt még olyan nő aki erre képes lett volna. Na, jó egy volt aki +20 éve harcművészetezett akkor voltam vagy 17 ő pedig 44 körül. De neki is meggyűlt azért a baja velem, még így is, amikor föld harcoltunk.
37/111 anonim válasza:
35: Elnézést, de a videóban nem kényszerítette egyik fél sem a láb szája vételét. Itt csak a csaj megagyalta a hapsit – persze megrendezett körülmények között.
36: Te nagyon szerencsés voltál akkor:).
38/111 anonim válasza:
37# ja, bocs lehet nem néztem végig rendesen, csak be tettem egy videót a kedvencem közül amikben csinálnak ilyet.
Amúgy a 36 is én vagyok.
39/111 anonim válasza:
Igen,volt egy barátnőm,aki ezt csinálta.
40/111 anonim válasza:
Húúha, komoly? Ez igen, nekem is meg kell ismernem őt!! :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!