Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz férfiak! Nálatok miben merül ki a perverzitás?
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 22:23
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigi válaszokat srácok (mind itt, mind priviben).
Ha valaki még úgy érzi, hogy kitárulkozna, akkor csak nyugodtan. :)
2014. máj. 10. 22:49
12/20 anonim válasza:
olyan dolgokban amik maradandó sérülést okozhatnak valamelyik félnek
13/20 anonim válasza:
9: :D:D ezt is ismerem, de ez sztem szörnyü...ez meg az elso haborubol van.....:D
14/20 anonim válasza:
# 13:
Hát, nekem az a korszak nosztalgikus, mert konkrétan ki akartak minket telepíteni a szlovén határ mellől mert valami hülye átlőtt... Izgalmas időszak volt. :)
Ez a szám meg fenomenális! :D
16/20 anonim válasza:
Szeretem, ha a barátnőm vakarja a tököm
láncfűrésszel
17/20 anonim válasza:
Abban, hogy elvettem feleségül egy olyan nőt, akiről utólag kiderült hogy frigid és pénzéhes.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!